Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Sep 11

Wilson söker folk!

Jag har blivit erbjuden två flak bättre tysk smuggelöl om jag lyckas fixa en ny grym art director till Wilson. Vet ni inte vad en art director gör så kommer här en liten arbetsbeskrivning:

Först och främst, regel nummer ett, du måste ha svarta arty-glasögon med ett överkomligt brytningsfel. Kunna skilja på pixel och vektor och kunna briljera i både reklambyråns djungel av webbdesign och traditionell print samt hantera webb- och tryckoptimering. Du kan utan att skämmas vara något lönnfet eftersom din huvudsakliga arbetsplats är något gömd bakom en mac-dator sörplandes på en espresso, ja eftersom du kommer jobba med reklam så duger inte vanligt dödligt kaffe. Gillar du te med honung, säg det inte till någon. Och nej B-G du är inte aktuell för denna tjänst.

Wilson växer så det knakar i fogarna, nya spännande projekt trillar in där kraven på kvalité och kreativitet hela tiden ökar. Kanske är du trött på storstadslivet och vill landa i trygghetens Kalmar? Vi löser boende, cykel, mat, biljett på FF:s hemmamatcher och nya vänner, vi kallar det: startpaketet. Inte nog med det, vi utlovar också en härlig guidad tur med vårt borgmästare Johan Persson. Så skit i all yta, flytta hit, du blir ändå bara lurad i Stockholm. Kom igen nu.

Sista ansökningsdatum: 15 oktober 2011
Tjänsten ska tillsättas senast 1 november 2011
Skicka CV och portfolio till: talang@wilsoncreative.se
Vid frågor, kontakta:
Jacob Westerlund 070 – 644 77 76

Tycker du detta inlägg var sådär intressant så kan du lyssna till Lotta Bromérs intervju med Olle Ljungström, spela gärna fram till 05.20 in i klippet där Olle beskriver tiden när han jobbade på reklambyrå. Han sågar samtliga copyrighters så det står härliga till, underbart!

Lyssna: Olle Ljungström orkade vänta

Be Sociable, Share!

8 kommentarer

  1. Logo för startpaketet är på gång!

  2. Ni är otroligt kreativa! Kalendern står öppen för en guidning eller två eller tre..

  3. Startpaketet Kalmar, kanske något för kommunen att börja paketera?

  4. Hahahaha fan vad sköna ni är

  5. Aha! Det är espressons fel att magen sväller?!

  6. Du är unik Herr Nilsson, galen men unik. Hatten av..

  7. Sebastian Seger!!! han kan mycket om detta har jag hört.
    för cv och ref tar kontakt med löwet!

Lämna en kommentar