Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
10
Apr 11

Who hit me with the golf ball?

In i det sista sliter man på Guldfågeln för att få allt färdigt till morgondagen. Trots lördag var i stort sett samtliga i organisationen på plats, Bengtsson, föreningens biljett-webb-evenemang-allt-i-allo syntes iförd snickarbyxor. Dennis studsade runt på en visning med ett sällskap som mycket väl kunde varit en syförening även Johnny höll en rundvandring, detta för litauiska scouter. Och givetvis är öppenheten oerhört viktig, givetvis ska alla ska få se vår nya fina arena. Själv gjorde jag en rundvandring för Taco. Lex-gabbe, Gittan och underbara Gabby. Under visningen fick vi också hälsa på chefstränare Nanne precis så naturligt som om det ingick i rundan.

Det blev senare på kvällen grill hemma hos Calle-Bamba, den obotliga romantikern som har köpt ett charmigt litet hus på Strandgatan precis runt hörnet. Det var oerhört trevligt och gemytligt…eller, ja, tills det kanske ballade ur lite. Calle-Bamba och Taco ställde sig nämligen på gården och började slå ut golfbollar. Jag och producent-Petter trodde givetvis att dom slog riktiga utslag, och vi blev upprörda över hur fan dom kunde göra så, mitt i stan! Men i själva verket bluffade dom och ”chippade” bara golfbollarna över staketet, men eftersom dom tog i som fan så kändes det som ett riktigt utslag. Vi hade blivit lurade, och jag bestämde mig genast för att hämnas. Jag sprang ut och letade efter golfbollarna samtidigt såg jag en massa studenter stå och mingla utanför Studentpuben. Jag sprang dit och berättade om mina vänners golfslag inne från trädgården och frågade om någon kunde ställa upp och spela träffad av en golfboll.

-Sure! Sa Ryan, en huliganliknande utbytesstudent från Los Angeles California som stod och drack öl på studentpuben.

Inte nog med att han pratade engelska, han dundrade några sekunder senare in på festen och skrek frågande:
-WHO THE FUCK HIT ME WITH THE GOLF BALL!!!

Och ni kan tro folk satte i halsen. Inte minst Calle-Bamba som höll på att bryta ihop. Hämden är ljuv. Don’t mess with the Majonnäskung.
Självklart filmade vi Ryans intåg:

Be Sociable, Share!

8 kommentarer

  1. Underbart! ”Let’s go out side!”

  2. Fullständigt briljant Martin. En måste se länk !!!!

  3. Helt och hållet Ryan’s förtjänst!

  4. Haha.. Så jävla bra!!!!! Han som redan var dålig i magen!!

  5. Underbart att se Bambino bli lite sådär extra chockad konflikträdd!

Lämna en kommentar