Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Jul 11

Wassmo replikerar och jag cyklar med rullgardin

Fredag morgon och strålande sol. Niclas Wassmo har petat in en ny färglös krönika innan semestern och tycker nu inte bara att det är patetiskt löjligt med efternamnen på GFA utan även att det är töntigt. Han avslutar sedan sin krönika med:
”Och då får speakern Martin……. (där blev det tyst) tycka vad han vill.”

Men Niclas, var inte den avslutningen, lite, töntig?

Många har undrat, nja, eller snarare en, har undrat vad som hände med mina Nike Flywire Lunarglide 2, jag kan berätta att jag hade på mig dom i köket under en period. Dom har inte alls samma lyster längre kan man säga. Fettfläckar och svettlukt har gjort att skorna helt har tappat sin karaktär. Tråkigt, men sant.

För att väga upp mitt prylpsyke har jag numera min supersnabba retrocykel. Igår var jag på en liten turné och cyklade till Ballingslöv för lite nya filter till köksfläkten, sedan hem till Titi för att fixa en tv och till sist så köpte jag en rullgardin på IKEA. Eftersom jag inte har någon pakethållare på min något opraktiska men sjukt snygga cykel fick jag ta rullgardinen i näven och kände mig för en stund med mina ray ban-pilotglasögon som ett trendigt vältrimmat citybud i Stockholm. Jag blev helt plötsligt efter Ikea akut hungrig och svängde förbi Burger King’s drive in. Och jag kan lova att det såg verkligen jättenaturligt ut när jag gled upp till drive-in-luckan med solglasögon och en rullgardin i handen, lägg därtill bockstyre och pedaler med fästen och ni kanske ser vinglandet framför er. Man kunde liksom tänka sig vad som sas inne i köket på Burger King:

-Kolla på den jävla idioten, hur fan tänkte han. Det måste ju vara han, den där, Martin ”där blev det tyst” Nilsson.
-Den dåren, halv-åtta-hos-mig-mongot?
-Just precis, stackars jävel.
-Hörde att han låter publiken ropa efternamnen på GFA.
-Patetiskt löjligt, nästan lite töntigt.
-Wassmo! En Whopper med extra bacon och fullkornsbröd tack!
-Ja tack.

Och när jag väl gled fram till luckan för att betala då tappade jag mina glasögon på marken och eftersom jag satt fast med mina fötter i pedalerna var det krångligt som fan och böja sig ner, samtidigt räcker tjejen över en cola och en cheeseburgare. Har ni någonsin testat cykla med bockstyre, bakåttramp, pedaler, cheeseburgare, cola och rullgardinen tupplur från IKEA? Det är skitsvårt.

Be Sociable, Share!

5 kommentarer

  1. Wassmo är helt humorbefriad.

  2. Det är ju tack vara dig (alias Chris) som jag tvingas läsa hans skitartiklar.. Borde inte Östran vara tacksamma mot dig?

    • Haha Lasse, nu måste vi skilja på redaktionellt arbete och marknadsföring. Men sett utifrån ett redaktionellt perspektiv tycker jag faktiskt att Östran är bättre än Barran! Men visst, mer cred till Chirs!

  3. Félicitations à vous deuxJe salue votre courage et sachex que vous êtes un source d&nai17;insp2r8tio#. Bon voyage! Trippez comme deux petites filles et emmagasinez les images et les émotions que vous vous apprêtez à vivre xxx

Lämna en kommentar