Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
13
Feb 11

Vi kan ha räddat din fredag

För Vasastan är som Chinatown, som han sjunger den gode Hellström. Intensiva dagar i Göteborg. Jag hade styrt sedan länge styrt upp ett bord på Torstens Linnea Art Restaurant och via Kock-Olsson lyckats reka Tacos till förrätt. Obeskrivlig glädje utspelar sig när Uffe-Taco får in förrätten i , nästa överraskningsmoment är när Simon och Viasat-Ola oväntat dyker upp till huvudrätten, då inser Uffe likt ett litet barn vad som komma skall, hela havet stormar. Och det har varit ett rännande utan dess like, vamos ala discoteka.

Något senare strålande vi samman med några andra Göteborgare och dom undrade givetvis hur i helvete vi lyckats beställa Tacos på en av Göteborgs finaste krogar.

Återigen en helg med många nya intryck och upplevelser, och ju mer butiker, restauranger, caféer och andra miljöer jag får uppleva desto mer inser man hur oerhört långt efter vi ligger i Kalmar med mångt och mycket. Visst vi är framåt, och vi vill växa, men om sanningen ska fram känns det som att det bara är en minoritet människor i Kalmar som verkligen vill ha den där utvecklingen. Det ju är bara och slå upp debattsidorna i våra respektive morgontidningar så kan vi snabbt konstatera att det bara är ett jävla gnäll. Är till exempel den nya debatten om Cykelbussen på riktigt? Debatten i sig kostar mer än driften av själva bussen. Den ska bara rulla, punkt slut, fixa det. Men det finns ju inga..TYST! Fixa!

Läste Göteborgsposten i lördags fylld med intressanta artiklar och reflektioner om revolutionen på Kairos gator men också reportage som gick på djupet om annat där man verkligen lärde sig något. Inte alls något reportage om ostädade uteserveringar och gamla representationskvitton från landstinget, det verkar till och med som dom har kaffeservering på stadens konstmuseum.

Karmamässan och 5000 rollups, förlåt jobb, på Kalmar Slott, och jag hade förberett gerillakampanjen: Vi kan ha räddat din fredag.
250 påsar paketerades med ett kreativt innehåll:

Jag delade ut påsarna på första paket, stod ungefär vi utgången vid Kalmar Slott, lång ifrån alla montrar och roll-ups.

När mottagaren sedan kom hem och öppnade påsen möttes dom av detta…

…och en beskrivning…

Avdelning: Kreativ kommunikation.

Viasat

Skagen

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar