Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
04
Jan 12

Vett och etikett

Vi trodde att det skulle bli en lugn vecka på Kallskänken men tydligen har inte folk ätit tillräckligt under helgerna. Full fart på luncherna och enormt kändistätt ett axplock av etablissemanget är regiondirektör Håkan Brynielsson och vaktis-Feffe och vaktis-anders. Saluhallen har stängt denna vecka vilket kan ligga bakom ruschen detta i kombination med att folk kan tänka sig en nyttig sallad.

Kolgrillad färsk oxfilé från Uruguay modell premium serverades igår när svärmor och svärfar kom på besök. I särklass den bästa oxfilé jag någonsin haft att göra med. Helt galen. Något som också gästerna bekräftade.

I övrigt massproduktion av nya etiketter till våra sallader som säljs i stan, Nybro och Karlskrona. Här kommer ett smakprov på Ceasarsallad med kyckling:
Ingredienser: kyckling (150gr), isbergs-, roman-, frisé-, rosésallad, babyspenat,
ruccola, röda blad, röd mangold (150 gr blandsallad), tomat, bacon, parmesan
(av mjölk), krutonger (vetemjöl, vatten, mjölkpulver, jäst) (innehåller mjölk, gluten),
ceasardressing (rapsolja, vatten, ägg, socker, senapsfrö, salt, surhetsreglerande medel,
modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel, konserveringsmedel, vitlök, kapris, kryddor)

Sen är det typ 40 etiketter till som ska göras.

I nästa vecka drar vi också igång med att forma vårt nya produktsortiment för butiker. Spännande.

Kul med reaktionerna på min senaste krönika om momsen som ska förändra världen!

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Ja, om du vill bemöda dig att svara på mitt mail ang. fotografering så kan vi ”dra igång med att forma vårt nya produktsortiment för butiker. Spännande.”

    Annars kommer jag sköta all kommunikation med Seger framöver.

  2. Design säljer. Drar ett fax.

Lämna en kommentar