Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Dec 10

Verksamhetsåret som gick

Verksamhetsåret 2010 kommer enligt mitt sätt att se det gå till historien. Året då allt hände. Kalmar blev en storstad, på riktigt. Bombhot, arenabygge och vattenläcka. Christos special fick sitt stora nationella genombrott och Jens Konradsson öppnade café och galleri på Larmgatan. Östran såldes till Barometern efter att Chris Karlsson tokdominerat i plåtskjulet på Amerikavägen. Rydström gjorde sin absolut bästa säsong i karriären medan laget gör sitt sämsta på väldigt länge.

Jag fick 30 poäng i folkkära halv-åtta-hos-mig och om någon hade sagt till mig på Nyårsafton 2009 att jag kommande år, skulle medverka i Nyhetsmorgon, besöka Hells Angels i Eskilstuna, bli nominerad till årets marknadsförare, föreläsa, bli omnämnd i Pontuz Löfgrens blogg, köpa en Audi, kontinuerligt läsa Thomas Davidssons blogg, spela Chris Karlsson, starta ett bolag i Mycket Gutt AB, jobba reklam, DJ:a för 40 segelbåtar i Kroatien, göra ett jobb för Mikael Brinkenstjärna på Strandvägen men kanske framförallt, finna kärleken igen och i och med det fira jul med bland annat Kenneth Bergvall i södra Tyskland och den lilla staden Altötting, så hade jag nog först svimmat och sedan spytt, eller vänta nu, först spytt sen svimmat måste det bli.

FF till 100 blev ett av årets större projekt men även etableringen i Nybro och det slutliga beskedet om bygglov för utbyggnaden av Hotel Hilda skvallrar om ett händelserikt nästa år.
Guldfågeln arena, sitter redan nu och hittar på motiveringar att lägga fram till Johnny och Svante varför jag ska berättigas en huvudnyckel till Smålands nya mötesplats.
Gott Nytt år önskar jag er alla, och tack för att ni läser om Mycket Gutt.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar