Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
15
Feb 14

Veckan, Sinus och SNS

Börjar äntligen komma i fas efter förra helgens Guldfest. Förutom hårt jobb innan så är det rätt mycket efterarbete. Bara lönerna till alla som jobbade bar och servis landade runt 60.000:-. Stort tack till pöjkarna på Saluhallen och Johannas Choklad för ett bra samarbete återigen. Även ett stort tack till eventbyrån Partykompaniet och Bella som höll i det mesta!

Veckan inleddes med ett spännande möte med socialdemokraternas ekonomiska taleshen, Magdalena Andersson. Mer om det och mycket mer hör ni i podden med Rydström & Nilsson som ni hittar här.

Det är nu klart att vi kommer att driva Sinus i Köpingsvik i sommar, sedan en tid tillbaka har vi legat i förhandling om denna sommarrestaurang med oerhört mycket potential. Det blir min lillebror unge herr Dennis som blir platschef. Vi söker bra personal i form av servering och kockar. Hör av er, det blir klackarna i sanden hela sommaren!

En fantastisk vecka på Kallskänken både lunch och kväll, fullsatt från i måndags, med risk för att bli jävligt tjatig, men det är verkligen fantastiskt kul, och nästan lite overkligt. Men vi fortsätter göra vår grej, och roligt har vi samtidigt.

Igår på självaste alla hjärtans dag gled Peter Jansson och Malin Kaldner in på syltan. Peter & Malin som nyss flyttat till Kalmar från Sthlm, Peter driver sneaker-kultbutiken och Malin är ny AD på Kreation. Magiska människor som bjöd på sig själva, och jag har tidigare bloggat om vikten av att vi får hit lite fölk med drag under galoscherna som Malin och Peter. Är det lite klipp i dig Jörgen Ström så har du en fet artikel om en spännande skohandelshistoria att sätta tänderna i.

Men framförallt lyckades Mycket Gutt, efter tunga förhandlingar, landa en ny skosponsor igår runt 01:30.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar