Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Jan 12

Växjö, Visby och värdig leverans

Nyss hemkommen från GFA efter Sporrong & Erikssons kundkväll en intressant och trevlig tillställning med skratt, skatt och Jan Nordströms bok Tillsammansheten som tema. Henrik Rydström och Janne-trumma körde en nykomponerad dragning om boken som verkligen berörde publiken, en föreläsning som lätt skulle fungera på riksnivå. Hatten av!

Tydligen ska jag till Växjö två gånger nästa vecka. B-G vill att jag ska hänga med när Kalmar FF möter Öster i säsongens första träningsmatch. Här är några anledningarna varför jag tror han vill att jag ska följa med.

1. Han behöver någon som sköter den löpande dokumentationen under resan.
2. Han gillar räkbaguett.
3. Han tror att vi ska kommentera matchen i något slags liveformat.

Och det ska vi väl försöka lösa…

Småsnackade lite med Petter Wastå idag som var något kritisk mot sociala medier. Det svänger snabbt sa han och syftade på den oerhörda kritik som riktades mot Svante Samuelsson när truppen började sina. Nu däremot är det guld och gröna.

Har gjort en stor nysatsning på twitter under twitter.com/mycketgutt Follow me.

Kanske blir det klart i nästa vecka att Mattias Johansson och Markus Thorbjörnsson hjälper mig på luncherna istället för att dra runt på stan som två rännstensungar. Vilken värdig leverans av mat, fast alla skulle bara snacka fotboll med dom och utökningarna skulle bli försenade.

Vi åker till Visby i helgen, Uffe-Taco, Producent-Petter och jag. Frågor på det? Tips att göra på Gotland i januari?

Be Sociable, Share!

5 kommentarer

  1. Äta värdigt på Gotland gör du på 50 kvadrat (Visby) och Smakrike (Ljugarn). Besök gärna Gotlands bryggeri och Guteglass! Utelivet under lågsäsong är ytterst begränsat, tipset är Gutekällaren, Munken och Hamnplan 5. Glöm inte att anlita en lokal tolk då gotländskan räknas som ett eget språk!

  2. Kocken lät hälsa att utbudet är väligt dåligt så hr års, men det kunde rekommendera var Bonners brunn eller bolaget.

  3. Skall nog vara Donners brunn…

Lämna en kommentar