Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Jun 13

Värvning, blandade känslor och trivsellunch

Du får i alla fall inte sluta blogga är det många som säger, eller många och många. Uffe-Tacos mamma i alla fall. Hursomhelst har det varit mycket fysiskt jobb den senaste tiden vilket gör att stora delar av hjärnan helt enkelt stängs av, och man är kanske inte sådär fundersam och reflekterande som i vanliga fall. Dessutom går det åt mycket tid att leka med Uffe-mops, vi har ju liksom blivit en liten familj här hemma med allt vad det innebär.

Just det där med hund, är rätt intressant. Jag har ju aldrig haft hund och väl varit ganska anti det tidigare, och det är märkligt hur man kan gå från att inte kunna ett skit om valpfostran till att faktiskt känna att man har rätt bra koll ändå. Jag föreställer mig att det är något liknande när man skaffar barn. Man tvingas liksom agera och lära sig, annars går det åt pipan. Pipan, det är verkligen ett märkligt uttryck…

Trivs med vår nya alacarte-lunch på Kallskänken, det är verkligen hur kul som helst och stå i djungeln av bongar som flyger med fisk, skagen och charktallrik. Och all heder åt alla er som trotsade måndagsångesten och dunkande in en Entrecoté helt iskallt. Än kaxigare är väl egentligen dom som tar Entrecoté på takeaway, det är ju bara ren världsklass.

På tal om Kallskänken har vi troligtvis gjort tidernas värvning inför vår renovering. Min goda vän, materialromantikern Niklas Runesson, Grandins Flying Circus i Stockholm vänder hem till Kalmar och kommer att hjälpa oss att forma vårt nya koncept med specialsnickerier och skräddarsydda lösningar. Och när vi väl är färdiga är målsättningen kvällsöppet i höst. Nog om det nu.

Guldfågeln Arena i söndags, satt för första gången i vår loge, givetvis blandade känslor med tanke på situationen. Mitt engagemang för föreningen är lite för stort för att jag ska kunna slappna av och njuta av av fotbollen helt och hållet, det är så mycket som går att göra bättre i upplevelsen på arenan. Alltifrån supporterkulturen till känslan. Därav inte sagt att det på något sätt är dåligt nu, men att det kan bli mycket, mycket bättre. För att uttrycka mig lite luddigt, tror Kalmar FF i större utsträckning behöver använda sig av ambassadörer med ansvar för mjuka värden. Typ.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Du är nåt stort, bra, rätt – och mjukt (!) på spåren…

  2. Håller med Ruggen!

Lämna en kommentar