Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
06
Nov 12

Valvala, Vernissage & nyanställning

Jodå, annars är det bra. Producent-Petter tvingar mig att se alla Agenda, Rapport och Aktuelltsändningar, den senaste tiden här hemma har nämligen kretsat kring det amerikanska presidentvalet. För Petter kan detta jämföras med julafton, inatt har man till och med en valvaka på JB-gymnasiet där han till vardags jobbar. Jag ska dit!

I förra veckan spelade vi in filmer till Barometerns fotbollsgala som går av stapeln på lördag, och det är alltid lika kul att få komma in i lokalfotbollsvärmen, detta stora nätverk som det faktiskt är.

I morgondagens receptfritt rider även vi på val-vågen och lagar amerikansk mat i radion, missa inte det 10:03, direkt efter ekot.

Två raka vinster för Mycket Gutt FF i Korpen, som spelande ägare är jag nöjd med vårt senaste nyförvärv Tobias Carlsson som gjorde en klart stabil match i söndags. Lasse Johansson hängde fyra kassar, jag gjorde ett mål, vi vann med 5-1 tror jag.

Stökigt i Linsdals IF…

På torsdag är det vernissage på Kallskänken och Hotell Hilda, Jan Nordström visar upp sin utställning 14 foto & ord som sträcker sig över våra lokaler. Projektet som är ett tydligt samarbete mellan kultur och näringsliv är ganska unikt sett ur ett lokalt perspektiv, alla vackra fotografier finns till försäljning, och bland annat finns många FF-bilder från boken Tillsammansheten.

Igår hade styrelsen i Kalmar FF möte, jag undrar vad som lyftes på mötet igår?

På Kallskänken har vi en del sjukdom för tillfället, och igår körde det ihop sig eftersom Sofie inte stod i kassan. Desperat gick jag och satte mig vid datorn, tryckte in ordet CV i sökfältet på mailen och tog första bästa namn. Emelia. Ringde upp. Hon svarade:

-Hej Martin på Kallskänken, har du hittat ett jobb än?
-Nej.
-Vill du jobba?
-Ja…
-Bra, kan du vara här kl 10.00?
-Om 45 minuter
-Ja
-Bra, då syns vi!

Så välkommen ombord Emelia! Ibland går det fort. Och det var rent utsagt en jävla tur att Emilia kunde hjälpa oss, det var galet igår på Kallskänken, landshövdingar och regionförbund satt på varandra och käkade lunch samtidigt som det var kö ut i regnet. Vi måste bygga ut.

På menyn igår stod det pannbiff, (något vi alltid kommer att köra på måndagar numera). En kund beställde genom att hålla upp sin jobbmapp där det stod Biff på. Biff som tydligen står för Barn i föräldrars fokus. Mycket roligt.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar