Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
11
Mar 11

Våga studsa på riktigt

Tänk er ett barn som är uppspelt, glad och har så mycket energi att det enda den kan göra för att uttrycka sig är att spontant börja studsa på stället. Alla har vi sett det, glada, studsande barn, bekymmersfria och lyckliga. Ungefär samma okontrollerbara känsla tror jag många av oss känner inför säsongen på en ny Guldfågeln Arena. Ett bygge som manifesterar framgång, kunskap, framtid, mod och kärlek. Fundamentet, en folkkär förening med ett ovärderligt varumärke laddat med så mycket känslor som gör det närmast obeskrivligt.

Det snackas Kalmar FF på arbetsplatserna, i skolans korridorer, vid bensinmacken, på internet, i butiken, i fikarummet och i bilen. Att få vara med om säsongen 2011 på Guldfågeln Arena kommer vara ett privilegium. Vår tids Colosseum har ett nytt innehåll som är helt främmande för många av oss, en helt ny fotbollsupplevelse.

Kalmar FF har gjort sin i särklass största satsning i historien, för att nå nya nivåer och i ett längre perspektiv skapa en hållbar produkt har man också varit tvungen att ta en oerhört stor ekonomisk risk. Sätt ett kryss i almanackan den 11:e april, vi vill ha dig på läktaren. Var inte den som sitter hemma när det skrivs historia. Och håller din höft, våga studsa på riktigt.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Framtidens fotboll

    Mycket gutt!!

Lämna en kommentar