Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
24
Sep 12

Vad hände med Sektion 101 & Stockholm avdragsgill

Kalmar vann igår, vilket var oerhört skönt, dock något avslagen stämning på GFA igår trots seger. Många som viker nu på slutet. Vad hände med tidigare hyllade sektion 101? Det var tydligen bara roligt när solen sken.
På tal om solen, fan det börjar bli lite kyligt i huset nu, kanske dags att sätta på fjärrvärmen inför hösten.

Stockholm då! Kanonhelg. Vi har ju den stora fördelen att känna många uppe i storstan av olika karaktär vilket gör att vi alltid får stan från olika synvinklar. Så i fredags var temat mediasälj. Först lite After-Work-drinkar, lite ostron på Pontus Seabar sedan en riktigt tung sittning på AG’s med Bladet-Simon. AG’s, denna relativt nyöppnade köttrestaurang som på typ ett år blivit en institution på Kungsholmen. Fantastisk miljö och kött i absolut världsklass, åk dit, tack så mycket Marie för fantastisk service!

På lördag hängde vi först lite med lillebror-Dennis på restaurang Botique, tapas och röpang, sen var det dags för Trädgården-Leo. Vi käkade svår citronkaka på Söder, lyssnade på musik på vinylskiva, drack champagne och sedan åt vi ännu mer smårätter på franska myspysstället Sardin. Total världklass på sitt sätt, opretentiöst och personligt.

En kanonhelg på många sätt och vis. Som vi tillslut fixade avdragsgill, se nedan. Imorgon är ni alla välkomna till köks-Kenneth och Ballingslöv där jag bjuder på världens godaste svampsoppa och snackar lite skit mellan 11-16!

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Det återstår att se 2016 😉

Lämna en kommentar