Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Apr 11

Vad hände med Röda Dagar?

Härlig debatt på bloggen igår! Kul när folk reagerar. Och jag tycker att även mottagandet speglade diskussionen, hälften buade och typ hälften applåderade. Men när David gör 1-0 redan i den fjärde minuten kan jag villigt erkänna att jag önskade mig själv bort från speakerboozet. Tyngsta referatet någonsin i karriären.

Vad hände med Röda Dagar då? Total katastrof givetvis och ingen är mer besviken än jag. Filmen körs från Mediatechs OB-buss som står utanför arenan och precis när inmarschen ska köras havererar datorn i bussjäveln. Oerhört pinsamt. Att vi sedan inte hade en backup i form av en klassisk hederlig CD får vi helt klart ta på oss. Satans jävla trauma. Tur att det slutade som det gjorde. För vilken match, igen.

Tycker att klacken gör det riktigt bra igår. Skulle dock önska än mer ramsor för att få med hela grytan. Känns som att det mest låter från sittplats på östra läktaren. Jag vill tro att folk är sugna på att dras med i ramsorna. Vad sägs om: Hela Kalmar! (klapp, klapp, klapp) och istället för att fråga sittplats, fråga alla: Hela Kalmar ge oss ett K! Drömmen är ju Kom igen Kalmar växelvis mellan läktarna. Kanske ska dra igång den på tal om neutral…

Själv drog jag mitt strå till stacken och fyllde i Daniel Mendes och OT-Dahlberg i the Duck Sauce song.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar