Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Dec 11

Vad är störst?

Jag vet egentligen inte vad som är störst. Kalmar får Ironman, eller att Johan Steglander blir ungdomstränare i Kalmar FF. Hur som helst, när man skummar igenom statistiken över hur mycket kapacitet som kommer att krävas för att landa Thriatlontävlingen i staden blir man lite skitnervös. 18000 hotellnätter, vad hittar vi dom? Hade det varit lite klipp i bankerna hade vi i alla fall haft 21 rum till att hyra ut…

Ikväll är det dags för den alternativa julshowen, detta spektakel signerat B-G och undertecknad. Det blir garanterat en trevlig kväll som jag tror kommer kännas lite som en kombination av Kvällsöppet och Skavlan. På scen Martin Löwenham, Johnny Pettersson, Ronny Nilsson, Johan Persson, Malin Wollin, Jocke Lantz, Mattias Johannson, Markus Thorbjörnsson, Seb Hallén, Wilson-Jacob, Åke7, Stefan Larsson, Anna Larsson, Henrik Rydström och Borgholms-Elvis. Det finns några biljetter kvar på Kallskänken. Kom och hämta, det är gratis!

Gratis Buss avgår från Kalmar C 18.00, på Strand finns bira och pytt för 150. Och ja Lövet, det finns alkoholfritt alternativ. Bussarna går tillbaka mot Kalmar 23.00.

Vi tittar på möjligheten att livestreama showen. Håll utkik!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar