Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
18
Maj 13

Två polisanmälningar senare

Det känns givetvis rätt skitdåligt idag när man vaknar upp med två polisanmälningar och uppslag i både Barometern och Östran. Det som sagts är förkastligt inget snack om den saken. I vår podcast ligger vi ofta på gränsen och slirar, en gräns som är skör och ibland passeras. I våra samtal är det högt och lågt, allt ifrån BG:s längtan till cashewnötter till tung kritik mot kommunpolitiken. Ibland när jag klipper podcasten kan jag bli lite rädd för mig själv när man hör sig spinna igång och dra i alla möjliga trådar för att skapa underhållning och innehåll. Många säger att vi gör det för marknadsföring, tja, så är det säkert, men framförallt gör vi det för uppmärksamheten.

Vi har gjort valet att sticka ut, att opinionsbilda, debattera och kritisera. Det myntet har en baksida när det går snett, och man undrar varför man är som man är, och varför  man inte kan hålla käften och ställa sig och göra smörgåstårta. Men nu är det som det är och vi kan bara be om ursäkt för det som har inträffat. Vi har också gjort valet att ta bort avsnittet.

Och man ska helt klart ha respekt för genomslagskraften i nya medier.

Be Sociable, Share!

13 kommentarer

 1. Det är glömt till måndag! Have fun – Speak German!

 2. Vi kan alla göra övertramp, och om pudlen är ärligt menad så bör det stanna där.

 3. Some scientists claim that hydrogen, because it is so plentiful, is the basic building block of the universe. I dispute that. I say there is more stupidity than hydrogen, and that is the basic building block of the universe. Frank Zappa 🙂

 4. Men det är ju kul att så många lyssnar

 5. Shit Happens ! Ni gick över gränsen denna gången och det är bara att ta konsekvenserna och rida ut stormen. Stormen blåser över och livet går vidare även om det inte känns så just nu kanske. Gör om och gör rätt. Men för guds skull – sluta inte med poden ! Det behövs ngn som rör om i grytan, som vågar sticka ut hakan, annars bränner det fast ordentligt. Ha en skön helg – pow pow !

 6. Man kan inte säga vad som helst om personer. Det finns inget i lagtexterna som säger att det skulle vara tillåtet bara för att man är en offentlig person. I ditt blogginlägg skriver du att folk tror att ni gör detta som marknadsföring. Detta har troligtvis bidragit till färre kunder, jag är en av dem. Det finns seriösa affärsidkare som inte hyser kvinno- eller politikerförakt.
  Men ni kanske tycker att era kunder spelar någon roll.

 7. Kör på!! Jag tycker er podcast är skit bra. Om kommunen stämmer er så tycker jag ni skall komma över till Växjö.. ( som alla andra Kalamriter gör)
  Forza Öster

 8. Tycker det är viktigt att skapa opinion och kunna kritisera. Men bör det gå så långt och lågt att man hoppar på personer? Nu skulle lika gärna kunna slå den på käften och det hade gjort mindre skada. Personangrepp / mobbning är lågt, speciellt när de inte finns i rummet och kan försvara sig.

 9. Ser att du redigerat inlägget där du kommenterar Barometerns rubriksättning.

  Vågar du inte längre stå för det du skriver? Fegt?!

  Och nej jag äter inte min lunch längre hos dig tyvärr.

Lämna en kommentar