Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
22
Jun 12

Trevlig midsommar på er. Nu är bloggen igång igen!

Är väl medveten om den senaste tidens dåliga uppdateringar, man kan säga att det är en kombination av dåligt med intressanta händelser, mycket jobb och en flickvän som gillar att baka. Men nu vänder det igen kära läsare, vi tar nya tag på myketgutt.se.

Den jäveln som byggt ett osmakligt hus precis vid dammen i Motorp där vi brukar grilla och fiska efter gammelgäddan med Leo Forsell kan dra åt helvete. (Fotnot: Vi har i och för sig bara gjort det två gånger, men ändå, vem bygger ett hus på det sättet?!). Hur som helst, att få träffa Leo i den natursköna och bohemiska miljö där han vuxit upp är inte bara en härlig känsla utan ger också svar på hur Leo formades som den konstnärssjäl han är. (Fotnot: Ryktet säger att Leo målade haj-penisar i olika former på samtliga bildlektioner under gymnasiet. Fotnot 2: Leo kom några år senare in på Beckmans designhögskola i Stockholm). Under kvällen berättade Leos mycket trevliga tjej Miranda att hon var på gång att släppa en låt och att dom tackat nej till att spela både Hultsfred och Way Out West. När hon spelade låten för oss blev vi stumma av förundran, dels över den lilla blåa trådlösa högtalaren med bra ljud men också vilken bra låt det var. Det luktar p3, album och succé. St Lulu. Kom ihåg vart ni hörde det först.

Sjukt mycket saftiga rykten ute på stan nu…

Undrar hur det går för B-G i miljöpartiet? Får han någon ordning på sandlådan?

Nytt svenskt idrottsligt fenomen i samband med uteblivna segrar/framgångar: Att fall med flaggan i topp.

Exakt på denna dag för två år sedan blev jag ihop med Gabby. Jag trodde inte vi skulle vara ihop för att hon skulle flytta till Helsingborg, då sa hon: Jag ser inget bäst-före-datum på vårt förhållande. Jag minns det som igår.

Producent-Petter tror dock att hon kommer lämna mig i framtiden. Men så säger han bara för att han är singel och nästan alla i gänget numera har förhållande. Något han tar med ro och kommenterar: Ja, ni ska ju ändå skilja er en runda innan jag behöver hitta den rätte.

Lite smygpremiär igår för våran nya strandbil, kapten ombord i år är Gabby, och visst sålde hon lite igår trots att det var lite glest på stranden.

Nej, nu dags att åka till Oskarshamns och dess skärgård. Trevlig midsommar på er. Nu är bloggen igång igen!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar