Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
15
Feb 12

Tre riktigt sköna bögar

Det blev en mindre avskedsmiddag med Uffe-Taco på Saluhallen igår där man hade komponerat ihop en kärleksmeny alla hjärtans dag till ära. Det passade bra för tre riktigt sköna bögar och det blev en trevlig kväll trots att producent-petter inte på något sätt sympatiserar med konceptet alla hjärtans dag. Han är i övrigt emot det mesta som har med konstgjord kommers att göra, han har sina principer. Ryktet säger att han drog det så långt att han till och med vänligen men bestämt tackade nej till några elever som försökte bjuda honom på geléhjärtan. ”Alltså tjejer, jag har inget emot er…men…”

Idag på börjar vi vår resa till Miami. På plats finns redan Wilson-Hasse med familj och i min nyinvesterade kff-röda Samsoniteväska (senaste modellen med fyrhjulsdrift och vintersulor) har jag packat ner nappar och müsli. Flyget går tidigt imorgon från Kastrup, så vi drar och neråt redan i eftermiddag och slaggar hos Lex-Gabbe.

Först ska vi bara spela in ett radioprprogram och dra igång badrumsrenoveringen, hets in i det sista. Det är så det ska vara. Till radion gjorde jag en intervju med en Charlotte Hagström (etnolog Lunds Universitet), frågan var hur det kommer sig att vi äter ärtsoppa på torsdagar. Då visar det sig att hon precis ska äta ärtsoppa. Hur stor är sannolikheten??

Ni skulle sett när Uffe-Taco åt en pannkaka lite, lite för snabbt häromdagen. Han satte den i halsen, höll på att kvävas och skrek desperat. HÄLL UPP ETT GLAS MJÖLK INNAN JAG SPYR. Det var roligt.

Smart drag av Johan Persson att fråga Henrik Rydström om att hålla 1:a maj tal. Kanske knäcker Persson den magiska 55-procent-spärren 2014 =)

På tal om Samsonite. Tidernas bästa produktplacering

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Vem vattnar Ulf när ni är borta?

  2. Välkomna till solen och värmen!

Lämna en kommentar