Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Okt 10

Tältauktionen 2010

Mycket gutt ska man vara med om. Igår var det femårsjubileum på Wilson Creative och detta firade vi på detta sätt, och häng med nu, detta är sjukt.

Lite drygt sextio personer kom upp på kontoret för sedvanligt mingel i kontorslandskap, lite välkomstdrink och en snitt, kalaset kunde börja.

Deltagarna delades in i sex workshops med olika kreativa uppgifter:
Montage av spatallrik med ljus, tvålar och krämer fint paketerat i cellofan.
Montage av korgar med diverse kakor fint paketerat i cellofan.
Måla en tavla med oljefärg.
Sticka diverse plagg och tillbehör.
Göra en delikatesskorg genom att designa etiketter till flertalet olika burkar fyllda med honung, senap, sylter och korvar.
Garnera och paketera smörgåstårta.

Minglet övergick till verkstad och stämningen var magisk när gästerna febrilt paketerade och skapade, och detta i kombination med alkohol, ja ni förstår säkert själva.

Men vad skulle vi nu med allt detta skit?
Till allas stora förvåning rullar det nu in en buss utanför kontoret, in med gästerna samt allt vi skapat och paketerat i bussen. Ni kan tänka er synen av förvirrade människor som bär på tavla, delikatesskorgar, smörgåstårta osv.

Väl inne i bussen delar vi ut dagens Östran, på baksidan hittar gästerna snabbt denna annonsen:

Vi ska åka till Öland och Algutsrum för att hålla i auktionen. I bussen spelar vi även upp radioreklamen:
Klicka här för radioreklamen

Bussen rullar nu in på Algutsrums bygata som är fylld av en massa loppisar och stånd med…stånd…skriver man så… skitsamma bygatan var helt enkelt fylld med krimskrams och pumpor.

Vi stannar precis utanför vårt tält som är smyckat med skördefesttema, långbord och ljus, vi inledde med lite buffé och allsång sen drog vi på musiken och ingen fattade någonting, det vara bara galet. Det var till och med bybor som gled in och tog sig en jävel, kanon.

Vid 21.30 var det dags för auktionen med undertecknad som utropare, och det samlades folk där jag stod och viglade upp priserna med mitt headset. Och ni kan tro att det såldes grejer, det var till och med bybor som la egna objekt på bordet som man ville auktionera ut.

Sen blev det galen spontandans i tältet till det närmaste euforisk känsla, klockan 23.00 rullade bussen upp på bygatan igen, sedan mot Byttan.

Jag vaknade upp i min säng idag 06.00, kläderna var på, jag kände i fickorna så att allt var kvar, där låg 3000 spänn i kontanter. Vi hade våldtagit Algutsrum.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar