Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Feb 12

Suzanne Reuter loggar in på Suzanne Router

Producent-Petters trådlösa nätverk hemma heter Suzanne Router. Det är roligt. Så roligt att jag tror jag själv kommit på det. Dock vet jag inte när, varför och hur, så jag antar att det snarare är så att jag hade velat komma på det. Suzanne Router. Briljant. Undrar hur många nätverk som heter så.

Jag bor på söder för tillfället, Kalmars Söder, jag har äntligen hamnat rätt sida järnvägen. kanske är här inte riktigt lika creddigt som Stockholms variant på Söder, men ändå. Man kan känna att det är en helt annan puls här. Hipsters som hänger på Maggaplan, kultureliten vid konstmuseet, akademikerna vid Södercentrum och det heta nattlivet i Jourläkarträsket. Här bor verkligen många Kalmarkändisar, vad sägs om ett axplock: Dallan & Seger, Dan Johannesson, Torbjörn Lindh & Lotta Lundh, Karin Matsson, Svante Samuelsson, Per Fryxell och Håkan Sporrong. Tunga namn. På somrarna spelas det ju teater här, då är är det ännu mer kändisar här. Krusenstiernska ligger faktiskt inte långt bort från där vi nu bor, kanske kan till och med Suzanne Reuter i sommar logga in på sitt egna nätverk.

Anledningen till att jag har privilegiet att numera bo här hos Producent-Petter med min son Uffe-Tacobank är för att jag ju renoverar mina badrum. En renovering jag definitivt inte har råd med, men säg för fan inget till hantverkarna. Vi gör som i USA, ler, håller käften och fyller på med nya låtsaspengar.

En fråga, om man ska gå ut en kväll här på Söder, är det bara Sandra som gäller då? Har nämligen hört om en svartklubb på sjukhuset som ska vara bra, Klubb 48. Ortopedkliniken. Voltaren voltar en, triparol trippar alla. Vänder plattor gör DJ Johannesson, fattar ni… DJ.

Idag sparkade vi igång vår nya förpackningsmaskin på Kallskänken, vi stod alla som barn och tittade på den makalösa manicken. Vakuumpumpen pyste och fräste. Ett lite industriellt framsteg som kommer att förändra vårt sätt att jobba.

Under min semester har Seger satt igång försäljning av sallader och mackor på Friskis & Svettis, det rullar på och enligt uppgift ska medlemmarna gett initiativet två tummar upp. Kul!

Många roliga uppdrag väntar i veckan, reklamfilmsinspelning med Kalmar FF, lunchleverans till socialdemokraternas nya partiordförande och ett intressant möte om hur vi kommer att lägga upp produktionen kring FF’s hemmamatcher.

Men först ska vi vrida ur oss transfetter på Nordic Clubs löpband.

Här lite ångestladdade bilder från renoveringen. #byggblogg

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar