Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Apr 12

Studio-KFF, Pizza och Pelle

Första premiärvinsten sedan 2007, det räcker för mig. Finns ingen som helst anledning och oroa sig för KFF så här tidigt på säsongen även fast det framstår som det om man läser sportsidorna. Sen fick ju IFK stryk också, något som gjorde min söndag något bättre.

Vi slaktade en pizza på Italia igår, något som gjorde min söndag något sämre.

Nu är det full fokus på hemmapremiären den 9:e. Alla ska med. Under helgen har vi provkört den nya studio-kff där tanken är att vi kommer att kunna visa studion direkt på storbilden, men man kan även se uppsnacket och intervjuerna parallellt på webben. Vi hoppas att de ställen som visar matchen i stan kanske också visar studio-kff innan matchen.

I lördags hade vi nobelt besök på Kallskänken av Pelle-Kalmarposten med familj som firade hans födelsedag med att köra en av våra populära matlagningskurser. Till Pelles stora glädje hade jag givetvis ordnat GIF-KFF på storbild inne i köket, och om sanningen ska fram blev det väl för hans del mer fotboll än matlagning.

Hursomhelst en fortsatt omtyckt aktivitet, hör av er om ni är sugna. Kanske en matlagningskväll med företaget, tema grillning såhär inför sommaren? Vad vet jag.

Missa inte receptfritt på onsdag, 10.03 ,SR P4.

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Styrkan att vinna när man är dålig är det optimala beviset på ett bra lag.

  2. Just det! Å katten mår bra?

  3. häng kvar ska du så ska du snart få en ny bild. Hon har inte vaknat än.

Lämna en kommentar