Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Jul 11

Strandkväll, Uffe-taco och mycket gutt

VIP-kväll på strand igår och generös bjudning av mat och dryck. Tapasbufféen höll riktigt bra klass och var enormt trevlig. Gillar särskilt blodpuddingen med rårörda lingon och stekt fläsk. I minglet syntes bland annat lite ovänatat Johnny Pettersson och jag var tydlig med att förklara att han inte alls såg obekväm ut bland wannabe-kids och stimmig housemusik. Jag passade också på att lugna honom med att berätta att musikvalet var lite 2008 och hade han varit på motsvarande hipstertillställning i Sthlm hade musikvalet snarare varit disco och något lägre bpm.

Mest creddig igår var nog ändå Wilson-Fredrik som gled runt med arty-bågar och stukad fot i converseskor. Wilson-Fredrik som helgen innan gjort Strand och enligt uppgift skulle ta honom och sin tjej Timmernabben-Emma från en båt till en annan, ett steg på runt 0,5 meter som slutade med en Iphone 3 på botten av Borgholms gästhamn. Genomblöt från topp till tå fick sedan Wilson-Fredrik låna nya kläder av Målar-Kent som har en lite mer dress-downstil med touch av Torsås. Har någon en bild på Wilson-Fredrik med lite för långa shorts och en skjorta med korta ärmar samt dyngblöta loafers? Snälla maila den till mig per omgående, det är viktigt.

Ryktet säger också att Wilson-Jacob och hans ständiga vapendragare Lasse-Gustav trots två Öländska plåtlådor har åkt på magresa efter att ha ätit något suspekt på någon sylta i Borgholm. Därav ingen närvaro av dessa två under gårdagens tillställning.

Innan Strand knäckte vi en champagne på Halltorp och hetsåt lite löjrom i samma veva. Andre Clouet -95 varav 5 procent från 1911. Jag vet inte om det är så jävla gott med årgångschampagne, men hur eller hur en värdig torsdag.

Det sägs att vår näringslivschef är i Österike, vart ligger det? Växjö?

Uffe-Taco har även han dragit sig vatten över huvudet, jobbet som privat rådgivare på Swedbank har enligt ryktet tärt på Uffe-Tacos i grunden fina kropp. Igår var det så dags för Uffe-Taco att ge sig ut och jogga. Dock gjorde han det klassiska misstaget att tro lite för mycket om sig själv och sin form. Att jogga från Norra Vägen ner till stensö + stensörundan blev lite, lite för mycket. i höjd med minigolfbanan på Stensö var Uffe-Taco så förstörd att han dels önskade att han hade pengar till taxi samt att han på riktigt övervägde att tigga en läsk i minigolfkiosken. Paniken blev än mer påtaglig när han upptäckte att myggen attackerade, Ulf är nu inlagd på intensiven med mjölkdropp.

Veckans Uffe-citat:
”Vill du smaka på världens godaste tuggummi?”
”Jag har blandat världens godaste saft, hälften fläder, hälften jordgubb”
Ulf Tallhage 27

Producent-Petter och Metro-Gabbe har övergett oss för Amerikat. En spontanresa till Miami mitt i sommaren har lämnat stora spår i gruppen. För att citera Hellström

Har någon hört nåt om Elmeroth?
Det var år sen vi var små
Du sköts i bitar, jag kanske gled emellan
Har någon sett till Elmeroth?

Nej nu får det vara nog, dags att göra lite nytta. Såsom att planera sommarens stora restaurangupplevelse i trädgården. Tack Wilson-Fredrik för en fin logga!

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Haha, funderat på isidéen?

  2. jag är väldigt förvånad om dom inte redan finns… får undersöka det närmre– alla vill väl ha en halvmeter is i kylen ??

Lämna en kommentar