Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
23
Mar 11

Stenugnsbageri i ett växthus

Det fläktade inte precis ut vid Gasten. Det blåste som fan. Och det var nog för att tappa känslan i båda öronen. FF vinner med 1-0 mot Jönköping Södra, inget extra. Noterbart att det var över 500 personer på plats, jävla halvtidsjobbare.

Många lunchgäster på Kallis idag, bland annat syntes mediahoran Johan Hurtig i vimlet. Jag bjöd honom på en lunch sa jag samtidigt som jag fakturerade den dubbelt på Jacob Westerlund. Shit, fan, han kanske läser detta. Hurtig berättade att han ska producera busringningar till ett program och jag tackade JA till medverkan på stående fot, utan att ens fått frågan. Det ska bli kul.

Mitt under lunchen ringde produktionsbolaget STO-CPH på mobilen, hon på andra sidan frågade om jag hade tid. Jag svarade oberört: Självklart! Samtidigt som jag såg Lotta blöda i kassan. Tjejen gjorde en lättare casting-intervju inför en kommande programserie. Intervjun var över på den smidiga tiden av 1 timme och 28 minuter.

Förutom ett snabbmöte med Rockklassiker och Mixmegapol i vårsolen har jag även varit på möten inför fredagens Promotionlunch. Och man slutar aldrig förundras över vilka människor som bor i den här staden. Visste ni att det inom en snar framtid i Kalmar kommer att byggas ett stenugnsbageri i ett växthus, kafé samt festlokal? Mer om detta på fredagens möte i Bombadiers gamla lokaler.

Jag och Seger avslutade arbetsdagen med att gå tvärs över gatan till Malins delikatesser & vilt för att göra en besiktning av utbudet. Och vi kan varmt rekommendera Malin och hennes mysiga butik som är fylld med godsaker. Vi gick därifrån med en kasse ostkaka, enrecoté, ölkorv, olivolja, isterband, mousserande fläderdryck och en ostabit.

Vad gör du nästa fredag den 1:april kl 13.00? Då ska vi nämligen provköra arenan och vi kommer att behöva statister. Sugen? Dra ett mail till Anders Bengtsson på anders@kalmarff.se

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar