Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
12
Sep 12

Solbacken, nattlopp, reklamtavla och lycka till Lotta

Märklig helg, fast för den sakens skull inte en dålig helg. Vi hade ett riktigt kul event på Villa Solbacken i lördags. Matlagningskurs för mediaanalys 50 personer. Ett ganska obekvämt antal att ha just matlagningskurs för så vi fick tänka om. Temat fick bli presentationsteknik. Så med en riggad kamera över ett bord, projektor och en stor vit duk stod Seger och visade hur man skulle lägga upp sin förrätt på tallriken. Förrätten som kom in ”prefabad” med alla råvaror separat. Det blev ett jäkligt lyckat event, annorlunda om inte annat.

Med ilfart från Solbacken in till stan för deltagande i Calle Nilssons folkhälsorörelse Nattloppet. I vanlig ordning go stämning och jag var kvällen till ära klädd i ryska-landslagets uppvärmningsställ, det står med stora bokstäver RUSSIA på ryggen, något som fick speakern @Mikaelslang att välkomna kvällens ryska deltagare. Så för alla er som trodde att vi hade en riktig fullblods-ryss som sprang Nattloppet, tyvärr inte. Däremot fick ni se halv-ryssen, aka Lärkan från Kirov dvs undertecknad springa in på plats 74 tid 24,24. Det blev ett dramatiskt, nästan filmiskt upplopp på storgatan mellan mig och Producent-Petter som han vann, eller snarare, jag gav upp. Han behövde den vinsten.

Igår gjorde vi som precis alla andra, käkade kroppkakor, var på IKEA och kollade på film. Men det blev en dålig dag eftersom jag för första gången fick se våra nya reklamtavlor som välkomnar oss till Kalmar med lite neonfärgade, marknadsekonomiska budskap. Helt klart ett ämne för nästa podcast. Och på tal om det, nu finns vi även gratis på Itunes:
http://itunes.apple.com/se/podcast/martin-nilsson-bloggar-mycket/id560433053
Tack för all respons på vårt första avsnitt! Det kommer bli mycket, mycket bättre nu när vi kommit igång. Skicka gärna tips på ämnen eller frågor ni vill att vi ska ta upp i vår lokala Kalmarpodcast.

Nu en vecka som kommer präglas av ny Korpenmatch, ett debattinlägg om Linneuniversitetets nya etablering samt många spännande möten.

Jag passar också på att tacka vår eminente medarbetare Lotta Lundh…förlåt Lindh, som efter lång och trogen tjänst väljer att testa något nytt och spännande för ett tag, en uppgift som skiljer sig en hel del från Kallskänken. Tack Lotta, och lycka till, du är en stor del i bygget av Kallskänken och är en av få som verkligen varit med från början. Jag hoppas det finns mycket erfarenheter och detaljer som du kan ta med dig till nästa uppdrag som faktiskt är betydligt allvarligare än sallad och smörgåstårta, lycka till med nya jobbet, du är som klippt och skuren för det!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar