Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
24
Maj 11

Skåneland, Resumé och inställd Gillring

Befinner mig fortfarande i Skåneland. Jobbar som konferencier på ett nyöppnat Mediamarkt vid Svågertorp. Har väl egentligen inte så mycket och säga om det mer än att det ibland är nyttigt att få se helt andra arbetsmiljöer för att verkligen uppskatta sina egna vardagliga miljöer.

Imorgon alltså AIK hemma, på ett välfyllt GFA, mycket gutt. Många har ställt sig frågan varför vår Gillra-kampanj inför matchen plötsligt togs bort och jag kan säga att det var en ren order från Stockholmspolisen. Tydligen hade det börjat koka upp på visa forum.

Wilson får ytterligare en gång uppmärksamhet på Resumé för Moderna Tidskrifters utomhussatsning i Stockholms tunnelbana. I uppdraget ingick att göra stortavlor för tidningarna Egoboost, Moderna Hus och Moderna Hem.


Läs mer på Resumé

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

 1. Bra jobb på GFA som vanligt idag, bra att du belyste sektion 101 som gör ett hästjobb, kul!

  Lade märke till nån springpojke som stod bredvid dig idag, vad var hans uppgift? Hålla dina papper? Det såg lite märkligt ut eftersom han bara stod och stirrade?

  • Haha, jadu John, vi har länge undrat vad Producent-Petter egentligen gör…skämt och sido, han har kontakt med OB-bussen och bestämmer när det ska köras reklam, tränarintervju och när jag ska prata och vad jag ska säga. Timmen innnan match är planerad i minsta detalj av SvFF, levererar inte vi rätt antal reklamspottar från svenska spel osv blir det böter. Han är producent kan man säga.

 2. Hej Martin!
  Först vill jag berömma dig för det jobb du gör på GFA
  alltid klockren speakerinsats.
  Däremot hörde jag att du idag mot AIK bytt mål-låt.
  Varför? Har jag missat något?

  • Haha, den ända som missat något är DJ Stig, han hade helt enkelt fel skiva i spelarn. Du kan ta grabben från Fredriksskans men inte Fredriksskans ur grabben. =)

Lämna en kommentar