Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Jun 11

Självklart rättade jag till detta och segern var säkrad

Puh, det är över, för den här gången. Igår gjorde jag en ny unik combo, grillkock och speaker. Det funkade det med.
Trygg och lugn tillställning på Orrstigen när Gabbys lillebror Robin tog studenten. Jag hann till och med besöka min gamla skola Kagg för att se honom springa ut.

Studentindustrin är sig lik. Svindyra skyltar med motiv på studenten som ung, nya kostymer med pressväck som skyddas av blommor med skitfula förkläden med studenthatttryck. Mor och farföräldrar som letar efter skugga. Upp med ungjävlarna på ett lastbilsflak, komplettera med lite björkris, högtalare, bensindrivet elverk och ett gäng ballonger. Ett bunt svarta pengar till chauffören, snabbt som fan hem till trädgården. Släkt, vänner, buffé, tårta, sju sorters kakor. Stränga order till studenten att dricka vatten. Svett i kostym, koncentrationsdvårigheter, klockan 19.30, peta stick till nästa fest. Ett gäng starköl och en fesljummen cava. Vallen och disco. Samma sak på dansgolvet år efter år: West virginia come tomorrow, take me hoooome, take meeee hoooome.

Student 1.0. Ingen uppgradering är aktuell för tillfället.

Annars då? Etrit Berisha har fri lunch på Kallskänken juni ut. På lördag som sagt kockelvan samtdigt som vi har catering till ett bröllop och en personalfest på 200 man. Rullians. Lunchrusning i kombination med att lämna ut 50 bufféer. Frågan är inte om det är lugnare på intensivvårdsavdelningen.

Har fått ett magiskt mail av en man utanför Kalmar:

Hej!
Tycker du är härlig som speaker ,
Men jag saknade en kommentar i lördags !
Du brukar alltid säga(sist men inte minst) när du presenterar kalmars spelare ,
Fortsätt med det , det låter bra och för en vidskeplig fotbollstok känns det bättre !

Självklart rättade jag till detta mot Malmö och segern var säkrad.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Varför funkade inte storbilden mot Malmö?

Lämna en kommentar