Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
24
Mar 11

Samt insikten i hur jävla kort jag är

Oerhört besviken. Bara tre bilder på mig i veckans Kalmarposten, ska man ha bra sälj måste man snitta runt 4-5 bilder per nummer. Kan inget annat än älska bilden på Svante, Jimmy-Guldfågel och undertecknad. Den säger så oerhört mycket.

1. En katt bland hermelinerna. (citat Jimmy Samuelsson VD Guldfågeln)
2. Vad ska inte sleven vara om i grytan (citat: okänd)
3. Finns det sälj finns det hopp. (citat: Konsulten Chris Karlsson)
4. Finn ett fel.

På framsidan inser man också hur jävla lång Svante Samuelsson är samt insikten i hur jävla kort jag är.

Ytterligare ett inspirerande möte idag med Läckeby Waters starke man Kjell Axelsson. 75 år av vattenteknik och entreprenörskap på 45 minuter var tillräcklig för att konstatera vilket fantastiskt företag han byggt upp ute i Läckeby. Nu omsätter man runt 800 miljoner och har huvudkontor i Lund men om Länsstyrelsen får tummen ur rövva flyttar man strax till Bombardiers gamla lokaler, circle of life. Och vi börjar lära oss att nedläggningar inte bara innebär jordens undergång. Möte också med Madeleine Isaksson Petersson som efter 25 år på Bombardier fick navelsträngen avklippt och kniven mot strupen, det slutade med att hon blev egen företagare i Emmaboda. Ovanstående inspiratörer får vi lyssna till imorgon på Kalmarsund Promotions lunchmöte i just Bombardiers gamla lokaler. Och oavsett storlek på företag jag möter är dom ständiga ledorden just det som vi förespråkar, samverkan och passion.

Stirrade in en snabbis på Systemet. Har ju en vinkyl hemma som ständigt känns rätt urplockad. Problemet är att när jag varje gång handlar köper jag runt 7 flaskor 100 kr viner samt typ 1 värstingvinare. Och eftersom jag ständigt går och nallar i kylen så blir alltid dom där ”värstingarna” kvar. Och det känns ju så dumt att knäcka en Brunello efter att ha druckit ett gäng GT, några shots, en redig bult och en påse Såuer-kreme Junion. (Chips)

Det blev 5 km jogg efter jobbet, pressen på att vara slim-fit när Gabby kommer hem är hög. Att jag någon timma tidigare sladdade in på Max drive-in och löste ut en tema-mega-xl-stor-fet-burgare och tryckte in den i huvudet på under 60 sekunder sittandes i bilen ,gjorde ju inte direkt saken bättre. Jag står nu på plus minus noll, kan man säga. Och spyan vid Kalmarsundsparken vet jag ingenting om.

Elin Taube ringde och gapade. Jag kunde urskilja orden: prova, kläder, Kompaniet. Jag lade ihop ett och ett och åkte till Maxi. Det var fel, jag skulle tydligen prova kläder på Kompaniet som vi alla i föreningen ska bära under säsongen på Guldfågeln Arena. När jag ändå var där passade jag på att köpa en svår skinn/mockakjol till Gabby, jag var först lite osäker på om den skulle gå hem, och precis när den tanken for igenom huvudet gled företagslotsen Lisa Saetre förbi, hon är god vän med svärmor samt tilläggas officiell hundvakt till familjen. Bergvallarna, som för övrigt är bortresta på den sjunde skidsemestern i år. Och eftersom svärmor är bortrest så fick Lisa agera köpråd. Och kjolen blev, Saetrefierad.

Be Sociable, Share!

17 kommentarer

 1. En av dina bästa bloggar Martin. Glimtar av storhet. Och kjolen blev, Saetrefierad. Fullständigt LYSANDE

 2. Sorry för gapandet 😉 Effektivt när man vill säga så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt…

 3. Och hur är det bredden…? Känner att nu får det snart var nog med din enformiga megafon…det krävs en motvikt, ett lite tyngre artilleri..sorry, nätverk..mer Vickan & Danne. Håll utkik och beware…

 4. Som att typ samla in pengar till ungdomar och sånt….Traditionellt konstruerade nätverk är inte hållbart.

 5. Tar du den diskussionen med Vickan &

 6. danne på Residenset den 2:e? ;

 7. Ser fram emot inlagan som får J. Lönn att hoppa ur kaftanen..!

 8. Frågan är bara, är du bjuden den 2:e???

 9. Fel formulerat: Var förfestar vi?

 10. ”in” menar jag förstås, inte ”din”

 11. Brunellon bör inte intas i samband med chipsätning!

Lämna en kommentar