Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Nov 12

Samarbeta med kulturen. Det ger PR

Klassiska julbordet på Sandra igår, trots det är typ mitt 10:e julbord med personalen så lär jag mig fan aldrig. Väl hemma låg jag och svettades i mina julbordskrämpor. Men det är verkligen en upplevelse att se lite drygt 800 restaurangfolk från Småland-Bleking slakta ett julbord på 45 minuter.

Nå vad händer annars, mina blogginlägg lyser med sin frånvaro just nu, tiden räcker inte riktigt till. Förra veckan hade vi ju vernissage på Kallskänken & Hotell Hilda, Janne Nordström visade upp sin vackra utställning 14 bilder & ordberättelser som sträcker sig över hela verksamheten. I Jannes arbete har vi äntligen fått en röd tråd som vi tidigare saknat. Nu är alla rum döpta till alltifrån Rydmigheten till Kärlekheten och i varje rum finns numera en utställning. Samarbetet ligger i att alla bilder är till salu, något som vi faktiskt mot förväntan har fått riktigt mycket PR om. Så ett tips till alla er företagare som är sugna på uppmärksamhet, samarbeta med kulturen. Mitt personliga kulturella kapital har stigit med flera hundra procent, jag blev i stridens hetta till och med inbjuden till en tankesmedja i Oskarshamn gällande kultur och näringsliv. Idag håller vi en presskonferens på Hotellet om utställningen, jag vet inte exakt vad den handlar om men jag tror att det är något med Regionförbundet…
Välkomma in till Kallskänken och Hotellet för att titta!

I helgen var det ju också Barometerns fotbollsgala, den landade fint tycker jag. Det gedigna scenbygge man numera har på GFA med kommande krogshow lyfte verkligen hela evenemanget. Galans gladaste var Tvärskog som blev årets förening, mest besvikna blev Ängö BK som inte blev årets förening. Ängö BK har trots allt inga ungdomslag och är lite för ny förening för att vinna det priset. Däremot är Ängö definitivt årets lag, men det är lite skillnad.

Jaha det ser ut att bli fortsatt försäljning av Foppa-tofflor i Borgholm…

Moderaterna i Kalmar måste ju vara det bästa som hänt lokalpolitiken i år. Vilket intresse. Mitt tips/råd. Plocka bort den där P-O Jonsson innan det är för sent.

Imorgon åker en stark delegation på 7 man från Kalmar/Växjö till Paris. Det ska bli fantastiskt gutt.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Foppa tofflor i Borgholm, lysande. Tragiskt och tråkigt, med ett beräknat budgetunderskott på snart 75 miljoner och en låneskuld på uppåt 300 miljoner har man inte råd med amatörer i kommunen. Vad har kommunen anställda 1000 personer???

Lämna en kommentar