Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Sep 12

Så trevlig att jag vid ett tillfälle började gråta

Åkte på en dunderförkylning efter Örebroförlusten och beslutade mig för att jobba hemifrån igår. Ett beslut jag idag är rätt stolt över med tanke på att jag mår mycket bättre idag. Jag är ju fostrad i en gammaldags skola där man liksom inte är sjuk från jobbet. Som min kollega Ricke brukar säga, snyt dig i näven pöjk. Nej, att vara jobb-martyr är sjukt otrendigt. Idag ska man ju ta hand om sig själv, baka surdeg och långkok, spela golf och framförallt inte jobba så in i helevete. Det är ingen som tycker det är så tufft längre. Tuff är man idag om man tjänar pengar och inte gör ett skit. Nu är det ju oerhört få människor som lyckas med det, det finns i och för sig ett antal i Kalmar, fast de flesta har väl blivit ”omplacerade”, men mer om det i nästa Podcast kanske?

Och på tal om podcast, tack alla ni som lyssnar på min och BGs podcast. Vi kommer att spela in ett nytt avsnitt imorgon. Stort tack till alla er som mailar och tipsar om innehåll, är det något du vill att vi tar upp i morgondagens podcast skicka ett mail till martin@mycketgutt.se.

Tröttsamt med alla som är emot Linneuniversitetets utbyggnad. Utan hållbara argument så är det så uppenbart att man initialt är anti all typ av förändring. Beteendet är snudd på egoistiskt. Bättre blir det ju inte att Gota Media släpper fram dessa silverryggar i sina debattsidor och låter dem sprida sina icke-argument mot all förändring.

Mycket trevlig kräftskiva i helgen. Så trevlig att jag vid ett tillfälle började gråta. Det var egentligen inget märkvärdigt, jag skulle berätta hur glad jag var över att Uffe-Taco blivit tillsammans med BB-Fia, inga konstigheter. Dock verkade det som att snapsarna och vinet gjort mig klart mer emotionellt känslig, detta gjorde att jag verkligen började storlipa nere i fiskeboden där vi hade kräftskivan. Tillslut var jag tvungen att gå och lägga mig eftersom jag lipade åt allt. PT-Calles färgblindhet, den goda pajen och hur vackert allt var.

I helgen blir det Stockholm och sittning på Allmänna Galleriet och incheckning på Clarion Sign, så gutt!

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. kff kan ju inte vinna alltig eller hur—————-

Lämna en kommentar