Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Jan 12

Så mycket ärlighet och så mycket kärlek

Rydström till DN, när vi trodde hans mediala dagar var räknade så visade sig att han blev befordrad i Bonnierkoncernen. Det lyfter vi hatten för. Sprang in i kaptenen på Nordic igår (där fick jag det sagt. Att jag tränade alltså) och var tvungen att fråga hur hand såg på det faktum att han nu blir kollega med rivalen Johan Esk som han har sågat åtskilliga gånger. Det blir till att skaffa sig allierade runt om i korridorerna. Jag meddelade också tydligt att jag var villig att öka mina betalningar från en sallad till två om jag skulle omnämnas i bloggen.

Mer KFF, nu är det klart. Kallskänken blir officiell leverantör av mat och sallader till Archford Gutu. Det är Mycket, mycket Gutu! Något Wilson-Hasse gick igång på:

”Merch på ingång! Nyckelband (den nya, slimmade varianten), cykelsitsöverdrag, OnePiece, iPhoneskal och kalender med veckor och helgdagar markerade. Nåt mer?”

Fick in ett trevligt jobbuppdrag igår. Jag ska vara Moderator när Désireé Liljevall (s) och Jan R Andersson (m) debatterar om den nya restaurangmomsen på Krögers den 10:e februari 17.00. Jag berättade om uppdraget för Producent-Petter som kommenterade momsämnet: Är inte det avslutat?

Fotnot: Lägg märke till att jag i ovanstående stycke är tydlig med personernas politiska läggning. Min egen däremot är klart osäker, men jag pendlar mellan råliberal och kommunist, lite beroende på hur mycket jag druckit. Man kan säga att jag drar mer åt vänster för varje glas vin jag dricker.

Och på tal om uppdrag, idag är jag konferencier på GFA när Sporrong & Eriksson har skatteträff. Men innan det ska jag sitta i skolbänken och ha klippskola på Sveriges Radio med Anna Olofsson.

Intressant möte igår med Gota Media och möjligheterna om att skapa en grupp som styr med evenemang åt tidningarna.

Igår när jag kom till jobbet låg denna lapp på mitt skrivbord. Så mycket ärlighet och så mycket kärlek.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar