Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Jun 11

Så har även jag gått in i väggen

Ännu en midsommar avklarad och som vanligt bjöd helgen på högt och lågt, linjen mellan kvalité och misär är lövtunn när vi går från årgångsviner och champagne till att börja elda upp kläder och klockor.

Och är det någon som undrar varför den 10 meter höga björk som tidigare skymde havsutsikten är borta har vi inga kommentarer utan hänvisar till Borgholm Kommuns nya kommunchef vem det nu kan tänkas bli.

Och just det, ryktet stämmer, vi sov faktiskt i tält på tomten. Fast det funkade rätt bra, lite ovärdigt på ett sätt men ändå väldigt mysigt. Charmigt med närheten till naturen, särskilt när vi ska packa ner tältet och inser att vi rest det på ett myrbo. Det förklarade mystiska bett som uppkommit under midsommarhelgen.

Hällen var med och jag kände mig som en rockstjärna när Producent-Petter tillsammans med resten av turnéråddarna monterade och satte utrusningen på plats. Hälltouren 2011, t-shirt med samtliga ortnamn från turnén finns snart att köpa på en blogg nära dig.

På midsommaraftonens natt bad Gabby snällt om lite vatten. Vi hade redan gått och lagt oss så jag försökte så smidigt som möjligt (läs ångvält) ta på mig lite kläder för att sedan ta mig ur tältet för att hämta vatten i huset. Och hade någon iakttagit dessa 5 minuter hade denna person fortfarande skrattat. Jag föds ut ur tältet, lite smålullig, håret står åt alla håll och kanter. Jag har på mig en uppknäppt skjorta och jag stapplar fram mot altanen. Lyset är tänt i köket så man ser alldeles utmärkt, där i köket stå några och donar. Hej hej DONK!!!!!!! Helvete, altandörren. Den omedelbara smärtan som uppkommer är enorm. Jag hade nu gått in men näsan före i altandörren och per automatik sprutade tårarna som en fontän. Många hade givetvis reagerat på ljudet av smällen mot glasdörren och ett antal personer stod nu i köket och tittade frågande ut på mig, en värdelös gris med felvända byxor, spretande hår och numera en bultande röd näsa.

Den skammen man känner i det här läget samtidigt som man försöker göra någon slags haveriutredning av vilka som kan ha sett idiothändelsen är hemsk. Jag gick tillbaka in i tältet. Inte nog med det, jag hade glömt vattnet. Så om ni undrar varför min näsa är svullen, så har jag gått in väggen.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar