Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
09
Maj 13

Röd dag, det får bli gubbvaktning i bilen

Tampas fortfarande med Stureplansförkylningen som jag ådrog mig i helgen, på lördag är det kyrkstaffetten, och jag skulle ljuga rätt rejält om jag påstod att min form är likt den Kievska lärka jag innan blivit jämförd med.

Helgen i Stockholm var magisk, mest för att jag får oförtjänt mycket uppmärksamhet däruppe tack vare min goda vän Simon Madeling (årets man 2006, yes alltså), han har tillsammans med sina närmsta snackat upp mig rätt rejält. För första gången hade jag kniven mot strupen eftersom jag var tvungen att leverera i form av ett cateringuppdrag med begränsade förutsättningar. Det gick strålande och en liten dröm gick i uppfyllelse att få göra en long-distance-catering. En mycket trevlig tillställning som slutade med att vi blev utlåsta och gick runt som uteliggare på Birger Jarlsgatan och letade hotellrum. Väl inne på Hotell Anglais någongång melllan 04.00-05.00

-God morgon, har ni rum?
-Alltså VM, Springsteen…
-Nej, Nilsson.

I övrigt rullar det på, vecka 25 renoverar vi Kallskänken och det beräknas ta någon vecka, vår matsal är minst sagt i stort behov av en uppfräschning.

Match på söndag mo AIK, det hade suttit fint om vi närmade oss 7000 på den matchen. Hörde att biljetterna mot Öster den 23:e börjar ta slut. Denna historiska tillställning bör bli utsåld kan man tycka.

På fredag sände vi radio hela förmiddagen från Öland, lyssna på det. Öland spirar och jag gör någon form av örtpotatissallad med vårens primörer.

Vi behöver en målvakt till vårt anrika Korpenlag Mycket Gutt. Ring så spelar vi. 25.000 i månaden och fri bil, deal?

Vore fint om Jonas Poletten kunde komma hem till mig och kolla på min gräsmatta som ser ut att fått en kombination av bältros möter spetälska. Den är definitivt i behov av specialistvård.

Okej, röd dag… vad hittar man på. Det får bli gubbvaktning i bilen.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar