Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Jun 12

Rimlig, självkritisk och födelsedags-Limbo

Sheena Easton och Morning Train på högsta volym på nedervåningen, då vet han att han ska stiga upp den gode Uffe-Taco, som idag fyller år. Dagen till ära hade vi också Producent-Petter vid frukostbordet för att fira fördelsedagsbarnet, med andra ord, hela familjen samlad…
Tacos present bestod av ett packe kalsonger som Petter hade köpt, och när storleken på kallingarna kom på tal, XL, blev det genast lite dålig stämning vid bordet då Taco menade starkt att han är en ”L-kille”. Konflikträdd som jag är låste jag blicken på smörpaketet och låtsades inte bry mig.

På Kallskänken är det hela havet stormar för tillfället, vi har galet kul och telefonerna slutar aldrig ringa. Ledningen tog dock ett sämre beslut i veckan när vi började dela ut gula kort till våra anställda för olika typer av misstag. Efter en timme var i stort sett halva vår personalstyrka avstängd inför det som skulle bli veckans viktigaste match, torsdagen. Vi tog ytterligare ett snabbt beslut, inga avstängningar maj/juni. Själv delade ju att några felaktiga varningar, men det är svårt då vi inte har videoövervakning, med andra ord, debatten om målkameror fortsätter.

Helgen kommer att spenderas på Öland och mestadels i Borgholm där Round Table & Ladies Circle har riksmöte. Jag har fått i uppdrag att dokumentera helgens bravader och som en del i det ska jag idag flyga helikopter över Borgholm. Har dock lite svårt att förhålla mig till det, ska jag vara lite skitnödig eller bara iskall?

Tro det eller ej, men jag har tackat ja till att lotta ut ännu en bil, trots traumat på Baronens parkering. Denna gång i uppdrag av Citygross på nationaldagen, tydligen behöver man bara ett kvitto för att vinna.

I början på veckan hade jag en matlagningskurs för Kalmarposten & Pontuz Löfgren och mitt fejk-blogginlägg om Fängelset hade väckt uppmärksamhet. Konstigt nog hade bara Pontuz fått fyra samtal…
Och jag inser att man kan dra den där fängelsegrejen ett varv till. Det säger så oerhört mycket om den här staden. Den starka tron på Kalmar och dess framtidsvisioner. Men också det mest skrämmande, den oerhörda naivitet som präglar vårt näringsliv. En balansgång, klart ska man drömma, men i skarpt läge måste vi väl ändå vara rimliga och självkritiska?

Receptfritt i onsdags och vi har fått klartecken för en ny höst med vårt direktsända matprogram i P4. Mycket kul!

Premiär för kortfilmen Limbo var det också i veckan. Visning på Biostaden inför fullsatt salong. Sjukt imponerad av denna film! Produktionen är så proffisionell att den utan några problem kommer att gå upp på filmfestivaler och kommer med all sannolikhet dunkas ut på SVT. Inte ett dugg förvånad att alla grabbar från teve-projektet står med jobb efter sin utbildning. Önskar er all lycka i framtiden, eder Natahan Leijonborg.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. sista bilden på Ulf är .. bra

Lämna en kommentar