Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
17
Okt 12

Replik till Thoralf Alfsson

1. Mitt hat mot dig Thoralf är baserat på din åsikter och inte hur du är som person, så jag behöver och vill inte heller träffa dig. För övrigt behöver du inte och bör nog heller inte komma till Kallskänken som är ett väldigt bra exempel på integration, medmänsklighet och tolerans för andra vänner, och ej rasister.

2. Självfallet backar jag upp Henrik Rydström i så gott som allt han säger, anledningen, han har tolerans för andra medmänniskor, tror på människans möjlighet till förändring och visar ett stort mod i med-och motgång.

3. Självfallet backar jag också upp Johan Persson som folkvalt kommunalråd. Detta med den äran då han har visat prov på framåtanda, kunskap och respekt för andra människor. Detta gäller även för Malin, som jag har, till skillnad emot dig, väldigt stor respekt för.

4. Begreppet silverryggar är ett begrepp jag och min gode vän BG använder för att beskriva bakåtsträvare som står för en bevara-kultur och en rädsla för det nya och ja, du skulle kunna kategoriseras som en sådan om du vill, du gillar väl kategorier.

5. Det gäller givetvis att hålla sig väl med ”samhällets toppskick”, de folkvalda jag anser delar mina åsikter. Annat vore väl osmart.

För ni är ju tydligen bättre än andra, ja, precis – det är hela den rasistiska ideologins utgångspunkt, att det finns raser och människor som är sämre än er.

Be Sociable, Share!

52 kommentarer

 1. Men har du alla hästar hemma Martin? Jag halkade in på din blogg utav misstag, för det verkar inte vara många som läser den. Och vilket misstag det visade sig.
  Du dömer SD vitt och brett, hur som helst utan någon som helst verklighetsförankring. Det är enligt senaste mätningarna närmare 10% av svenska befolkningen som röstar på SD och som du skriver och överdriver och ljuger så blir det bara fler. Så du vill direkt mota 10% av ditt potientiella klientel på Kallskänken? Som förövrigt utnyttjar personalen på ett tvivelaktigt sätt. Tänk om SD får 20, 30, 40%……då får du stänga och det är rätt åt dig med dina förutfattade meningar.
  Du är en hemsk människa som tror dig veta bättre vad SD står för än SD själva. USCH

  • Som förövrigt utnyttjar personalen på ett tvivelaktigt sätt? Snack om att döma vitt och brett, vad vet du om det? SD försöker att släta över sitt tidigare mantra med en tydlig främlingsfientlig linje och vill nu framstå som ett ”vanligt” parti. Jag vill bara lyfta fram på vilka grunder man faktiskt driver sin politik, det verkar nämligen som om en hel del svenskar tycks ha glömt det.

  • Har du alla hästar hemma Adam? Du klickade medvetet in på en blogg och fann den så intressant att du var tvungen att lämna en lång kommentar och så kallar du det för ett misstag? Vilka fler misstag har du råkat ut för här i livet Adam?

   Du har heller inga höga tankar om dina partivänners analytiska förmåga. Är det många som röstar brunt efter att ha blivit uppretade av ett blogginlägg? Är det allt som krävs i er lilla värld?

   Sedan skriver du något som jag inte vet hur jag ska tolka pga ditt syftningsfel..

   Du verkar vara en hemsk människa som behöver utbildning och mänsklig kontakt.

 2. Tjena Martin!

  Vill bara dela med mig mitt stöd och uppskattning för att du orkar ta debatten mot dessa främlingsfientliga människor! Behövs fler som säger ifrån mot vad som är på väg att ske!

  / Patrick

 3. Heja Martin!

  Det ryktas att det trycks upp ”Team Martin” och ”Team Thoralf” t-shirts för den som vill ta parti. (Dock trycks bara Thoralf-tröjorna upp i storlek XXL eftersom det bara är vita, tjocka medelålders män som håller med honom. )

  • Elin: Det är OK med fördomar bara den riktar sig mot ”rätt” grupp?

   Är det OK att jag skriver att det bara är serierökande, arbetslösa kvinnor i mjukisbrallor iklädd smutsigt linne i åldrarna 30-45 sitter och skriver så här korkade kommentarer?

   För övrigt tillhör jag inte den kategorin du beskriver men röstar ändå på SD.

   • Det som är mest pinsamt är när stryker omkring återvinningarna i jakt på slattar ur lådvinskartonger, nej då finner ja SD väljare mer sympatiska.

  • Riktigt bra kommentar.

  • Jag vet inte om det är någon idé att kommentera elin! Jag som är boende och arbetat i kalmar i hela mitt liv ca 40 år, har aldrig varit med om liknande kommentar om en människas utseende. Det sitter ju i ”knoppen” om man har något rörligt intellekt. Det jag vill är att du och dina närmaste collar mer på TV där det visas ur verkligheten, bl. a. efterlyst och ser mindre på skräpet, som bl a hollywoodfruar.

 4. @Elin

  Tror inte att det stämmer. Vad jag har hört så finns de även i stl 36 passande plattbröstade bimbobrudar. Så du behöver inte vara rädd för att bli utan.

 5. Bra skrivet Martin. Fortsätt så!

 6. For h…e vaex upp och bete er som vuxna. Och att Thoralf inte boer ga in pa Kallskanken, ska han ta det som ett hot eller? En manniska som du aldrig har traffat. Det aer vael pa tiden att ni borjar inse att fler och fler svenskar nu kommer att roesta pa SD. Kanske blir det runt 20% naesta val, kanske bara 5%. Det faar vi se.

  Idag saa ar det nog naermare 20% som sympatiserar med SD. Tror ni verkligen att saa manga svenskar helt plotsligt sadlat om och blivit rasister? Inser ni inte att anledningen till SD’s roester ar att folk faar det saemre och saemre, arbetslosheten oekar, sjukhusen stangs, forsvaret ar borttaget (bara en ynklig spillra kvar), aldringsvarden har havererat, skolan har havererat m.m. Och som gradden pa moset saa faar folk se att inga resurser ar for sma nar det galler invandrare. Tror ni inte att det sticker i ogonen pa folk?

  Det ar inte invandrarna folk ar forbannade pa utan politikerna som later detta ske. Visst, manga ar forbannade pa de invandrare som visar otacksamhet genom att anlagga brander, raana, misshandla och valdta svenskar som om det vore nat slags sport. Hur tror ni alla offer och anhoriga till offer for invandrarvaldet kanner sig? Kom nu inte med det vanliga ”svenskar ar faktiskt ocksa kriminella”. Det ar inte det jag snackar om.

  Och alla krav som invandrarna/muslimerna standigt kommer med. Har de ingen skam i kroppen?

  Oppna ogonen och ta reda pa vad som sags vid kaffeborden runt om i landet.

  Tror ni verkligen uppriktigt att Sverige har raad att ar efter ar ta in hundratusen invandrare fran framst Mellanostern och Nordafrika, varav de flesta aldrig kommer i arbete, och forsorja dom livet ut samtidigt som vaar pensionsalder kommer att hojas for vi ska ju aven arbeta langre och betala in vaar EU-avgift saa att Greker, Spanjorer och Fransmaen kan ta ut sin pension vid 55, 62 och 60 ars alder, tror ni verkligen det saa ar jag raedd for att er matematiklaerare och samhallskunskapslaerare i skolan gravt misslyckades att laera er nagot.

  • Hej Forserumsbo,

   Tror du att Thoralf ska ta det som ett hot? Nej, jag trodde väl inte det. Jag tror att Martin syftar på att Thoralf kanske får hjärtflimmer av det han kan tänkas se inne på Kallskänken. Det finns skäl att misstänka att det inte vore bra för gubbens hälsa. Han är ju livrädd för allt nytt.

   Du skriver: Folk får det sämre och sämre, arbetslösheten ökar, sjukhusen stängs etc etc. Och det vill du alltså lösa genom att rösta på ett enfrågeparti som är mästare på att fuska med statistik och förvanska fakta?

   Tycker du inte inte att SD fuskar med statistik och förvanskar fakta?

   Ta ditt eget inlägg här ovan bara: ”Inga resurser är för små när det gäller invandrare”. Det är en lögn och det vet du, ta av dig foliehatten.

   Sedan skriver du att Sverige tar in hundratusen ivandrare år efter år varav de flesta aldrig kommer i arbete. Lögn igen. 29 648 personer sökte asyl i Sverige 2011, varav 12 726 fick uppehållstillstånd. De flesta fick alltså inte stanna. Även om du räknar in anhöriginvandringen (jag vet många sverigedemokrater som söker utländska fruar, leve kärleken!) kommer du inte i närheten av din siffra.

   Jag tror att du borde lyfta blicken från kaffebordet i Forserum och se dig omkring i världen.

   • Svar till Jon.

    Ja, 29 648 personer sökte asyl 2011 och naestan 90.000 sokte uppehallstillstand som anhoriginvandrare. De som fick avslag pa sin ansokan stannade kvar aendaa och kallas nu papperslosa. Sen vet jag inte om de ”ensamkommande baaarnen” som nu kommer i tusental varje ar raeknas separat. Det skulle inte forvaana mig. Asylsokande tillsammans med anhorigansokande 2012 torde vael ligga pa en bra bit over 100.000 och sen har vi de som inte ens soker uppehallstillstand utan tar sig in illegalt och jobbar svart. For er kannedom saa kan jag tala om att ar 2000-2001 saa jobbade jag i Sarajevo och dar holl vi en viss koll pa ”flyktingtrafiken”. Ungefar 10.000 muslimska maen fran hela den muslimska varlden i aldern 17-40 ar anlande varje maanad och ungefar 200 flog ut. Vid flygplatsen mottes de av bussar och minibussar och kordes till stora transitlaeger dar de fick pengar, falska papper och information hur de ska soka asyl och socialbidrag i Europeiska laender. Samtliga islamiska ambassader var inblandade i detta, men av nan anledning saa ar det morklagt. Detta var 11 ar sen och bara en av vaegarna in till Europa. Ni som ar saa goda vill alltsa med era egna pengar stalla upp och forsorja dessa tusentals muslimer som varje ar kommer hit? Eller menar ni att det Vi skattebetalare som ska gora det saa att ni kan kanna er goda? Tror Ni verkligen att Sverige har raad? Tror Ni verkligen det? Och tror Ni att det ar vad svenska folket vill?

    • Nu kryddar du igen Forserummaren!

     Först och främst undrar jag var du hittar siffran 90 000 när det gäller folk som försökt få uppehållstillstånd som anhöriginvandrare 2011? Och sen undrar jag hur du vet att de (enligt dig) 58 000, som inte får uppehållstillstånd, stannade i Sverige som papperslösa?

     Cirka 32 000 personer fick uppehållstillstånd som anhöriginvandrare 2011. Nästan 18 000 av dem säger att de kom för att de träffat någon som bor i Sverige, blivit kär och nu vill leva här. Fan, jag är svag för kärleken, jag tycker att det är ganska fint.

     Lite mer än 8 000 var familjemedlemmar till företagare, arbetstagare, gästforskare med mera. Det skulle bli ett väldigt dystert företagsklimat i Sverige om vi stängde den dörren.

     Källa för ovanstående siffror: Migrationsverket.

     Visst tar Sverige emot invandrare (och den generositeten är jag stolt över) men de siffrorna som du talar om är ju hittepå.

     Vad du upplevde i Sarajevo vet jag inte vad jag ska säga om. Tur att du inte blev kär i någon iaf, då hade du ju inte tyckt att hon eller han hade fått komma till Sverige.

     Sedan ställer du ett gäng frågor, här är mina svar:
     1. Ja, om de behöver mitt stöd. Sedan tror jag att de flesta kommer att vilja ha ett arbete och tjäna sina pengar själva.
     2. Frågan är helt förvirrad men jag ska försöka svara Ja, jag tänkte att det skulle ske via den skatt jag betalar.
     3. Ja. Jag tror till och med att Sverige kommer att tjäna på det i långa loppet.
     4. Samma fråga igen? Vad i.. Se svaret på fråga tre.
     5. Svenska folket, är det du och dina SD-polare? 90 procent av svenska folket röstar inte på SD. Var snäll och generalisera inte ett helt land. När 51 procent tycker som du (fy fan vad otäckt) kan du säga så. Tills dess ger du fan i det.

     • Jon använd bättre ton sedan heter det illegala och ej papperslösa ungdomar.

     • @Lena: Det heter så när du får välja orden ja. Precis som ni sätter ”mass” före invandring och sen spelar det ingen roll hur stor den är. Det är SD-retorik.

 7. Tycker du ska anställa 10 stycken till per butik du driver. Skaffa lägenhet till dom, betala deras hyra och uppehälle osv. Du har ju lyckats så bra med integration i din verksamhet och pengar verkar inte vara någon bristvara.

  • Fantastiskt vilken höjd på debattnivån!

   Jag googlar och du verkar vara SD-politiker. Herregud.

   Är det Martins verksamhet och inkomst du är avundsjuk på eller vad vill du säga?

 8. Hej Martin

  Vill via detta kommentar bara uttrycka stöd för ditt ställningstagande och vill säga att du har många som delar samma åsikter som du.

  Många SD:are som du säkert redan vet lever inte i verkligheten så det är väl bra att det finns internet och bloggar där de kan få terapi…

  Rasism är de fattigas snobberi.

 9. att läsa Micael Foghagen kommentar är mycket avslöjande för SD. Vi låtsas att Martin faktiskt gjort så som han skriver, då hade han bara lagt en nolla till den siffra han önskat Martin skulle uppnåt. Det är människor som drivs av ren avundsjuka och argumenten är aldrig bättre än ”min pappa är 100 gånger starkare än din pappa”. Så kära rasistiska SD:are återvänd till Thoralfs blogg där ni kan spy er galla och njuta av varandras okunskap.

 10. Tjohoo

  Verkar som om Martin har fått sitt bloggkrig i alla fall!
  Var det inte BG du skulle pennfightas med?
  Väntar med spänning på när BG ska göra entré!

 11. >Jon, Johnny

  Nej jag är inte avundsjuk på Martin vare sig hans ekonomi eller verksamhet – så var det klarlagt.

  Däremot är det sannolikt så att han anställer efter behov och förmåga att betala ut lön. En fullt rimlig ansvarsfull anställningspolitik. När man gör så blir det helt naturligt att integration fungerar och inget man behöver slå sig för bröstet på.

  Om Martin anställer fler utan att behovet finns och betalar ur egen ficka har jag inga problem med det. Problemet uppstår om han anställer fler som han inte behöver och låter de andra anställda betala.

  Men det kanske var för mycket begärt att ni skulle förstå den liknelsen…

  För övrigt läser jag vad jag vill på nätet, kommenterar vad jag vill på nätet dessutom med mitt namn. Och det är mer än man kan säga om er/de flesta….

  Till sist, fortsätt gärna läsa Thoralfs blogg – åtminstonde för att bredda er kunskap inte minst när det gäller oss sverigedemokrater. Men ta av er era skygglappar och reflexmässiga aversioner så underlättar det.

  Och hur är det Martin, har du tecknat kollektivavtal?

  Micael Foghagen politisk sekreterare SD Kalmar

  • Jag vi har kollektivatal. Och ja, även ett antal anställda med lönebidrag. Det verkar dock Micael som att du utgår från att alla med lönebidrag är icke-svenskfödda, alla med lönebidrag på Kallskänken är födda i Sverige och med särskilda funktionsnedsättningar vilket gör dom begränsade i deras arbetssituation. Så berätta nu mer om det som du beskrev som ett problem.

   ”Om Martin anställer fler utan att behovet finns och betalar ur egen ficka har jag inga problem med det. Problemet uppstår om han anställer fler som han inte behöver och låter de andra anställda betala”

   • Bra att du har kollektivavtal. Tycker också att du gör en bra insats om du låter människor med olika former av nedsättningar får komma till arbete – lönebidrag eller ej.

    Däremot drar jag inga som helst slutsatser vilka dessa är, svenskfödda eller inte..

    Det finns ett persiskt ordspråk som fritt översatt säger – har du bara en kyckling bjuder du inte till bankett” – det försökte jag allegoriskt översätta till din verksamhet/Sverige.

  • Utan att ha satt mig i varenda liten detalj kan jag konstatera att detta sk ”bloggkrig” är ett tydligt tecken på frustrerade SD-hatares brist på motargument. Förutom då det klassiska ”det verkar som….” och sen en svagbegåvad ”halmgubbe” som görs till ”sanning” i SD-hatarnas begreppsvärld.

   En annan reflektion från den här fulbloggen är de återkommande personagrepp som i svepande ordalag påstår att en Sd-are är ”XXL”, ”dum” eller varför inte det symptomatiska inägget från Martin Nilssons kompis som innehåller fyra (!) spekulativa påståenden/antaganden. I två meningar!

   ”Jag tror (1) att Martin syftar på att Thoralf kanske får hjärtflimmer (2) av det han kan tänkas se (3) inne på Kallskänken. Det finns skäl att misstänka (4) att det inte vore bra för gubbens hälsa.”

   Hallå alla SD-hatare! Tack för att ni bevisar att SD har rätt!

   • Hej Stefan! Du är Jimmies kompis va?

    Jag är ledsen om mina två meningar förstörde din dag. Djupt ledsen. Förlåt. Hopas att du repar dig.

    Men det är kul att du utelämnade meningen jag skrev precis efteråt! Den vet både du och jag att den är ren fakta!

 12. Fantastiskt låg nivå här. En slags ”vem av oss har bäst åsikter”. Thoralfs inlägg är, ja vad ska man säga om det. Han jämför denna så kallade ”kallskänkskylten” med en skylt från 1930, som han själv säkerligen sitter och myser till varje kväll. Thoralf, är det rent av din bakgrundsbild du la upp? Vem som sen har rätt åsikt om detaljplaner, universitet med mera är igentligen helt ointressant. Alla har rätt till en åsikt. Jag tex, är för universitetet. Av den enkla anledningen att det kan locka studenter till vår stad, gynna företagarna och göra området snyggt. Det ser ju förjävligt ut. Å andra sidan tycker jag inte om Barometerns planerade bygge på kvarnholmen. Varför kan dom inte ta över Östrans lokaler? Dom borde gå i konken snart ialla fall (nu när Martin slutat skriva krönikor.) En sista sak, Om inte Martin vill ha en typ av klientel i sin butik, är det inte då hans rätt att säga så? Jag tror inte heller att migrationsverket skulle anställa Thoralf? Segrigering, på gott och ont.

 13. Heja Martin
  Alltid beundrandsvärt när någon står upp och orkar ta fighten!

 14. ”En sista sak, Om inte Martin vill ha en typ av klientel i sin butik, är det inte då hans rätt att säga så? ”

  Självklart precis som att alla Statoil mackar har rätten att hyra ut sina bilar till vem de vill? Eller vänta nu så var det väl inte……..

 15. Vad är detta? Går alla SD politiker bärsärkargång helt plötsligt! Har de månne blivit lite galna efter Åkessons uttalande att göra sig av med ”knäppgökarna”?
  Min blogg fick igår över 160 kommentarer från samma tvivelaktiga människor på min ”mammablogg” angående ett inlägg att samla in kläder och skor till barnen i Lundegård!
  Jag säger bara ”herregud” vilka knäppgökar!
  http://blogg.ostran.se/mamman/hjalp-flyktingbarnen-i-lundegard/

  • Det finns ett gammalt talesaett…

  • Sofi: Din blogg lades ut som länk på en extremnazistisk sida på yttersta högerkanten som administreras av ättlingar till Ku Klux Klans presstalesman.

   Lite felaktigt gjordes tolkningen att det var ”ensamkommande flyktingbarn” du ville ge leksaker till. Dessa ”barn” brukar oftast ha skäggväxt och mörk stämma, och konstigt nog är det endast pojkar / män som skramlat ihop till resan Därför ville nog många, säkert väldigt raljerande ”upplysa” dig om att det inte är leksaker dem behöver.

 16. Är de här kommentatorerna på riktigt:

  ”En sista sak, Om inte Martin vill ha en typ av klientel i sin butik, är det inte då hans rätt att säga så? ”

  ”Så kära rasistiska SD:are återvänd till Thoralfs blogg där ni kan spy er galla och njuta av varandras okunskap.”

  ”Jag tror att Martin syftar på att Thoralf kanske får hjärtflimmer av det han kan tänkas se inne på Kallskänken. Det finns skäl att misstänka att det inte vore bra för gubbens hälsa.”

  Om de är på riktigt var har de dykt upp från, sopstationen? De som utger sig för att vara icke-rasister och alla är lika människor, vräker ur sig detta och mera därtill. Hur är ni skapade?

  • Blev det jobbigt nu? Är det att jag kallar Thoralf för gubbe som du tycker jag var dum? Han har själv kallat folk bra mycket värre saker så jag tror inte han kommer att ligga sömnlös för det.

 17. Att läsa kommentarerna här kan göra en mörkrädd. Vilket förakt och vilken bristande verklighetskontakt.
  Ni talar om människors lika värde samtidigt som ni dömer ut folk som vill minska invandringen.
  Alla frågor kan diskuteras – och sättas ett pris på – utom invandringen. Gör man det är man omänsklig.
  Jag förstår att ni mår bra av att vara så gränslöst goda (pun inteded), men jag kan upplysa er om att det bara handlar om hormoner. Ni blir höga av hormonpåslaget.

  • Hej Anna,

   Hoppas du kan komma över din rädsla. Jag tror säkert att kommentarerna hos Thoralf, på Avpixlat eller Fria tider kommer att få dig på bättre humör. De brukar vara fyllda av medmänsklighet, kärlek och intelligens.

 18. Micael, jag antar att du fattar något om att driva ett företag (hoppas du inte har några konkurser). Varför ska Martin enligt påhittat SD schema från en politisk sekreterare anställa 10 stycken mer medarbetare än vad som krävs? Bara för att han tycker inte tycker om Thoralfs åsikter? Snarare är det ju så att fler arbetsgivare borde agera så som Kallskänken gör, om vi ska bli ett framgångsland i integration. Vill du att vi ska bli ett framgångsland i integration Micael? Hos Thoralf kan ni sitta och häva ur er nidvisor om det mesta men här krävs lite mer, så kamma till dig.

 19. Jag laeser pa nyheterna idag att en kvinna med ett spadbarn i Stockholm (Hagsaetra) blev overfallen av tre invandrare som hotade att sticka en kniv i bebisen om de inte fick hennes vaerdesaker och pengar. Pensionarer blir nedsparkade och raanade bade pa gatan och i sina hem, unga tjejer blir gruppvaldtagna och unga grabbar svaart misshandlade. Det ar numera dagliga haendelser (forutom bilbraender, skolbraender, stenkastning mot raddningspersonal, svenska kvinnor som blir pakorda av bilar m.m) och ingen reagerar laengre. En flyktingforlaggning i Arboga angreps av tre svenska maen men det visade sig att den enes syster hade blivit misshandlad av en ”flykting”, ett av fem overfall pa kvinnor i Arboga pa kort tid. Ni vet sjalva att det finns otaliga fall nu som Kortedala och 78-ariga Inger i Landskrona som slogs ihjal pa en parkering. Naer jag vaexte upp existerade inget saant haer. Ni vet saa vael vilka som alltid ar foerovarna och vilka som alltid ar offren. Foerovare=invandrare/muslim. Offer=svensk. Ni kan sluta hymla och ljuga for ingen tror er langre. Hur Ni har mage att forsvara allt detta vald ar ofattbart. Jag forstar det inte. Ni anklagar SD for att vara Nazister men vem ar de verkliga Nazisterna haer? Vilka star for valdet naer SD har torgmoten? Vilka beter sig exakt som Hitlers SA-trupper gjorde? Ni vet svaren och Ni vet varfor fler och fler svenskar borjar roesta pa SD (och bli forbannade pa Er)

  • Erkänn att du läser på Avpixlat. Någon sa till mig att den sajten hade en politisk agenda? Tar de upp alla typer av brottslighet på ett relevant, sakligt och objektivt sätt?

   • Vem har anklagat er för att vara nazister?

    Ditt generaliserande i din kommentar gör dig däremot till rasist. Dina lögner får den här diskussionen att framstå som helt hopplös. Jag orkar inte bemöta skiten du spyr ur dig här ovan.

 20. Martin:

  Har du möjlighet att skriva ditt inlägg på lätt svenska så att SD:are förstår vad du vill säga.

  Till SD:are
  I en demokrati så är det en rättighet att vara dum, men det innebär inte att ni måste visa det offentligt….

  • ”I en demokrati så är det en rättighet att vara dum, men det innebär inte att ni måste visa det offentligt….”

   Norrliden,
   Jag försöker att alltid bemöta folk med respekt oavsett åsikt, men det här förtjänar inte att bemötas sakligt.

   Hur länge filade du på den kommentaren? Jag är mållös, vilken poesi. Von Goethe släng dig i väggen!

   Det du inte begriper är att ditt patetiska raljerande bara genererar ännu fler röster åt SD i kommande val. Du är vad man brukar kalla en sk. ”Nyttig idiot”.

 21. Norrliden@ Det är helt OK att vara korkad men du behöver ju inte överdriva. Så lät det bättre eller hur?

  Var tionde kund vid kallskänken tänker som Thoralf. Dags att börja hata var tionde kund eller var tionde i era bekanskapskretsar. Var tionde person i bussen eller var tionde på systembolaget tänker som Thoralf. Var tionde på Guldfågel arena.. Snart är det var femte. Hur skall ni hålla koll på alla med ert hat ni falska godhetsapostlar?

  • Man kanske kan dela ut ett EQ-test och så ser man vilka som fick låga poäng? Nej, nu var jag oseriös.

   Hoppas att det läggs mer pengar på skolan i framtiden. Utbildning är lösningen för att stoppa utvecklingen du pratar om.

 22. Inte lätt att utbilda vuxna importerade analfabeter i tiotusental år efter år..

  Heter det inte IQ?

 23. Alexander Louhichi

  Härligt Martin!! Forsätt i samma takt!!

 24. Ja! Jag håller med Alexander!
  Jag önskade bara att alla kunde följa ditt goda exempel Martin, portförbjud SD-svinen överallt!
  Bojkotta affärer som släpper in dem, eller prata med affärsinnehavarna och be dem sätta upp likadana skyltar som vår gode Martin!
  Och hur är det med våra kommunala inrättningar, borde vi inte tala med Johan P. om att sätta upp likadana skyltar där?
  KLT kan ju stoppa dem att åka buss, för vem vill riskera att tvingas sitta bredvid en äcklig SD-väljare!
  Sen borde ju alla SDare vara tvungna att bära sin partisymbol synligt utanpå kläderna, så de inte obemärkta kunde smita in på tex Kallskänken!

  Leve Martin!

Lämna en kommentar