Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
07
Mar 12

Rasistpolare, funkar det?

Stod i duschen idag och funderade. Tänk om man hade en vän som var sjukt schysst, rolig och begåvad, han var kanon helt enkelt, förutom på en punkt. Han var rasist. Det hade väl aldrig kunnat funka va? Jag hann inte tänka länge till, duschhantaget lossande och träffade mig i huvudet, alla schampooflaskor for runt som käglor och vattnet sprutade likt en fontän åt alla håll och kanter. Jävla rasister tänkte jag.

Och på tal om rasister. Det har ju gått ut ett ”informationsblad” från Sverigedemokraterna angående deras protest mot Gota-Mediahuset. För det första ser bladet ut att vara producerat av en lågstadieklass och för det andra, kanske har jag fått helt om bakfoten, men snackar vi inte om en byggplats som idag är en jävla parkering?

Det är inte riktigt läge med ett nytt bygglovs-överklagande-race när hundratals av lokala byggarbetare sitter hemma sysslolösa på grund av arbetsbrist. Dessutom är ju detta ett bygge som för en gångs skull inte finansieras med kommunala medel utan ren och skär media-cash. Just det, det var snack om någon blomma också. Luddvårlöken framförd av Luddvårlöksoppositionen.

Luddvårlöken sammanfattar vår lokalpolitik rätt bra.

Så sände vi då ytterligare ett avsnitt av Receptfritt i p4 idag, det börjar sitta riktigt bra nu. Idag var vi hemma hos Annica då mitt hem ser ut som Bagdad med tanke på badrumsrenoveringen. Temat var lök och programmet blev trevligt.

Producent-Petters bror, Hägern har tydligen kommenterat det sopberg som under veckan vuxit fram här på Stensö. Det drar ju med sig en hel del när Nilsson-industries går på turné.

Ni har säkert sett Kalmar FF:s pepp-film inför biljettsläppet på måndag. Jonte har använt lite av det material som vi spelade in i fredags. Det kommer som sagt bli en film inför varje match. Visst blev formatet snyggt?

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. SD med Thoralf Alfsson är som en luddvårlök i rumpan, kortlivad och helt ointressant. Luktar illa..

Lämna en kommentar