Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
05
Feb 12

Rapport från Guldefesten

Så kan vi lägga ytterligare en Guldfest till handlingarna. Man hade separerat prisutdelningen och middagen vilket var väldigt bra så först betade man av priserna i D-hallen, sen var det middag och dans. Johan Signert var kanon som konferencier i synnerhet när han i sin öppningsmonolog drev med undertecknad, Seger och mycket gutt och vår kommande etablering i Norge och syftade då på mycketgutt.no. Lite gay är bra.

Kategorierna presenterades på skärmen i kulturella inslag i form av humoristiska teatraliska tolkningar av den fria teatergruppen Teater Total. Det var mycket roligt. Även här drev man med mig när man tolkade ”vad är företagande”, är det en ryss som gör smörgåstårta? Också det väldigt kul.

Kalmar FF vann rättvist priset för årets marknadsförare. Wilson och särskilt Hasse fick tummen upp av marknadschefen Per Rosenqvist som såg märkbart obekväm ut när alla pristagare ytterligare en gång tvingades upp på scen till allsången av Nick Borgens-We are all the winners. För att vara kritisk. En programpunkt man med facit i hand kanske skulle strukit…

Johan Persson höll ett bra pepp-tal till näringslivet där han återigen anspelade på prestigelöshet mellan blockgränserna för Kalmars skull. Ironman fick också mycket uppmärksamhet igår. Och eftersom Persson alltid glömmer sitt glas när han ska skåla var jag snabbt framme och levererade ett glas vitt lagom till skålen i en liten minikupp.

Linda Bengtzing gick in på scen. Drog av lite sexsistiska skämt samt 5 av hennes skitlåtar, och tackade för sig och hämtade ut 50.000 kr. Leverans AB.

Sen blev det fest på riktigt, vilken islossning. Ett hav av onyktra företagare dansade med varandra, vackert i all sin enkelhet. En kanonkväll med många nya spännande möten och ett gäng rejäla ryggdunk. Guldfesten 2012 blev i år riktigt lyckad.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar