Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Sep 10

Promotionbåten och ny färjelinje till Kalmar!

Succé är väl egentligen bara förnamnet av Promotionbåten 2010 där lite drygt 200 företagare åkte till Polen och Sopot för nätverkande in absurdum. Ni kan inte tro det är sant, men ett av inslagen är så kallad matchmaking där företag under tio intensiva minuter får sälja sig. På angiven signal roterar man sedan och får helt enkelt köpa och sälja till en ny kontakt, rena rama torsk på Tallinn, men med glimten i ögat och med en härlig stämning funkade det enligt dom som var med riktigt bra.

Framförallt känns det som att vi nu har skapat en jäkligt bra plattform inför Kalmarsund Promotions framtid, viktigt att kunna träffa andra företagare och paketeringen av Promotionbåten blev bra, det är valfritt vilken nivå man vill lägga sig på, men att se alla dansa och le under den sjögången vi upplevde igår var på något sett lite vackert.

I särklass roligast var ändå Jacobs Facebookinlägg som skapade rabalder på hemmaplan. Stena Line hade en affisch uppsatt på båten som på polska gjorde reklam för Öland och Kalmar:

Jacob skrev följande inlägg tillsammans med bilden:
Breaking news! Johan Persson har fixat så Polenfärjan kommer gå från Kalmar!

Någon timme senare kommer en något upprörd Johan Persson fram till mig och frågar:
-Vad har du den där j***la Wäserlund???
-Hurså, du verkar upprörd?
-Ja, dom ringer från både Östran och Barran och frågar om en ny färjelinje från Kalmar till Polen!
-Ofan.

Jag låter detta extremt roliga rykte få sjunka in lite innan det är min tur att lägga in nästa inlägg på Facebook med samma bild:
Senaste nytt i Stenaetableringen! Enligt rykten planeras en färjeterminal vid nya kallbadhuset. Glada miner och tummen upp för Kalmars utveckling!

Nu får jag SMS från diverse journalister som undrar vad som händer.

Jag svarar med följande:
Davidsson har bekräftat etableringen och kallat till presskonferens på näringslivskontoret idag kl.11

I samma veva skickar jag också ett SMS till Davidsson och önskar honom lycka till på presskonferensen han ska hålla kl 10.00.

Vilken extremt rolig soppa.

Här kommer Konsulten avsnitt 4:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar