Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
06
Maj 11

Prao-Antons torsdag och övrigt

Dagens inleddes med att försöka fixa Rickes iphone som strulade.

Det slutade med att vi gav upp och åkte till Teliabutiken och köpte en ny.


Sen var det bara att köra i kassan, galet med folk som åt husman idag, kul! Efter ett lång möte med revisorn kände jag och Anton att vi var tvungna att röra på oss. Det blev friskvård i form av en joggingrunda i läkarträsk med mina Nike Flywire Lunarglide 2. Jag tror Anton var avis på mina skor.

Igår tung sitting i residenset med gött folk. Menyn som serverades:
Laxtartar med en sparrispotatissallad med hemslagen majonnäs, dillcremé samt pocherat ägg. Underbar förrätt Rippad av Johannes på Larm (f.d Helen & Jögga), där den finns på menyn!
Carpaccio skuren på min kulturella skärmaskin med tryffelolja, pinjenötter, rödbetor, örter och parmesan.
Helstekt kyclingfilé med risotto, sparris, svamp och rödvinssky.
Varm bärkompott med vaniljglass samt mangosoppa med cremé fraiché.

Missa inte nästa Kalmarsund Promotion den 20:e maj på Kalmarsalen. Med temat ”En ny generation” bjuder vi in till vårens mest fullspäckade program där vi får en presentation om nya affärsmöjligheter med Telias 4G, lyssna på visionen om Business LAB samt intressanta intervjuer med Ulf Spendrup och Daniel Kaplan.

Promotionlunchen innehåller dessutom ett förlängt programsom heter ”Business Inspiration Day” där du förutom mingel och fika erbjuds lyssna till två inspirerande föreläsningar med Ulf Spendrup (vice VD på Spendrups bryggerier) samt Daniel Kaplan (grundare av Tradera). Studenter går fritt!

Läs mer här.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar