Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Maj 11

Prao-Anton, Welcome on board!

Välkommen säger jag till Prao-Anton från Södermöreskolan, som trots röd dag inlett en veckas praktik hos mig. Det blev en rivstart och Anton klev in och tokdominerade på Guldfågeln ikväll när Kalmar FF såg till att fortfarande vaa obesegrade på GFA. Vi gick igenom produktionen och körschemat och han fick en snabb rundvandring på arenan. Gubbarna i speakerbåset lät till och med Pryo-Anton trycka på en knapp och Ikea-Mats som sköter resultattavlan pratade med honom som han var 5 år gammal och lite halvt handikappad.

-Jaha du Anton, då kan du få trycka på den där knappen! Tänk på att det är sån där totsch-skriiin så du behöver inte trycka så hårt. Såja. Det var duktigt.

Vad dom inte visste var att min Prao-Anton har både iPhone 4, Converseskor och kavaj men att han framförallt hängde tre påsar när hans Hossmo BK igår hade seriepremiär i någon serie i den Småländska pojklagsfotbollsvärlden.

Vad ska då Prao-Anton praktisera i veckan? Jo, han ställde frågan idag. Och frågan är väl snarare, vad ska inte prao-Anton göra denna vecka.

Fakturera, lära sig kassasystemet, tvätta min bil, diska, spela in radioreklam, Wilsonmöten, lära sig espressomaskinen, lägga lunchen med Seger, twittra, uppdatera Kallskänkens hemsida, blogga, jogga, träna på Nordic, fika, köra lite grejer till soptippen, föreläsa, hoppa in i radion, möte med partykompaniet, hälla, kvittera sms, sälja. Mycket Gutt helt enkelt.

Men den viktigaste uppgiften av allt är att han efter denna vecka ska förklara för mig vad jag jobbar med, dels för att jag inte vet det riktigt själv.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

Lämna en kommentar