Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
10
Okt 11

PM och helgen

Så landade vi i Växjö igen 10 personer dundrade in på Per Bengtssons sylta PM & Vänner. Tryckte en bättre löjrom, en prefekt entrecote och rundade av med en äppelcirkus till efterrätt och sedan dammade jag av min gamla DJ-utrustning som legat på hyllan ett bra tag. Smög igång med Up Where We Belong signerat Joe Cocker och hade redan där en bra känsla. Efter ett par krossade Orreforsglas och en Lemarc-låt senare sa hövdingen Bengtsson: Bara kör nu!

Det slutade med att folk stod och dansade på bardisken. Resten är som vi brukar säga, historia. Den marknadsföringen vi har gjort för Kalmar i helgen är mer än vad Salve och Slottet gjort tillsammans. Nu har vi bara ett problem. Växjöborna tror att Kalmar är en riktig feststad och kommer inom kort tid skicka delegationer som ska analysera framgångsfaktorerna. Ryktet säger också att suget finns att öppna upp en restaurang i Kalmar, frågan är om näringslivskontoret kan vara behjälpliga med att lösa frågan om parkeringsplatser.

Och för er som undrar hur det är med Viktor Hallberg kan jag meddela att han är vid utomordentligt gott skick. Han äter lite bättre mat och dricker något finare viner. För övrigt tvingades även han upp på bardisken natten till söndagen…

Seger är ledig, han inledde sin semester med att åka och handla Tandoorikrydda och Cremé Fraiché till mig då jag är chef över veckans Husman. Missa inte morgondagens kålpudding, satan vad den kommer att bli bra.

Har idag varit på möte med Östrans nya chefredaktör och marknadsstrategen Mats Larsson för ett eventuellt uppdrag i tidningen. Vi får se vart det landar i.

Veckan är annars rätt fylld med mycket gutt, lite bankmöten, Kalmarhem samt två tunga sittningar hemma.

Om en vecka åker vi och fiskar hummer i Smögen och sen konferens i Berlin, det blir en värdig avslutning på oktober.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar