Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
24
Jun 11

Patetiskt löjligt med efternamnen

Som vanligt härlig atmosfär på Guldfågeln igår och den fina publiksiffran 7093 var den bästa i gårdagens omgång och skvallrar om fotbollsfeber i Kalmar trots dagen innan midsommar, imponerande och det ger hopp om framtiden.
Publiksnittet på GFA hittills är 8 244, och då har vi betat av Syrianska, Gefle, Gais och Häcken.

Vi lyfter också på hatten för Paulus Arajuuri som fick revansch med stort R igår, denna ödmjuka och enormt trevliga FF-spelare önskar man all framgång. Det som jag har sagt tidigare, Finlands sak är vår. Däremot är det väl bara att stämma in i våra sportkrönikörers ord att det behövs en målgörare. Personligen tror jag att lite grillning och samba med Santos och Sobralense hade gjort gott, upplever ett otryggt kroppsspråk från deras sida under matchen. Det känns som det sitter lite i huvudet för tillfället. Vi vet ju vad dom kan.

I dagens Östran skriver Niclas Wassmo att publiken ska ropa ut Kalmar FF’s spelarnas namn är patetiskt löjligt.

Niclas, jag tror att du någon gång ska lämna din fartfyllda pressektion på VIP-läktaren, se på en match med en och en annan öl innanför västen och inse att det kan vara rätt roligt att faktiskt få reagera verbalt när man kollar på fotboll. Alternativt är kanske också att du samtidigt kör din ödmjuka krigsmålning på alla FF’s kommande hemmamatcher.

Okej, jag kan hålla med om att efternamnen vid genomgången av startelvan är lite för mycket, jag var lite uppspelt och det bara blev så, men jag tycker fortfarande att vi kan begära mer av publiken. Det är ju trots allt på uppmaning av våra spelare. Eller är det så att ni tycker det faktiskt är patetiskt löjligt med efternamnen?

Det har blivit dags att åka över bron och fira midsommar. Så glad midsommar på er alla!

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Wassmo är trött. Det var väl även just denne Wassmo som i en krönika för något år sedan tyckte det var patetiskt att klacken sjöng ”En kväll i juni” om jag inte missminner mig? Givetvis ska du även i fortsättningen be oss i publiken att skrika efternamnen på våra lirare!

  2. Glad midsommar till dig med. Och håller med ovanstående i allt, speciellt att Wassmo är trött!!

  3. Fantastiskt att få smakråd av Wassmo, förmodligen galaxens lägst kvalificerade sportchef. 🙂

Lämna en kommentar