Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
04
Apr 12

Påsk, P4 och en sjuttiofemma sprit

Det lider mot påsk. En högtid då många kommer hem, och det finns en ständig press som ligger latent att man ska anordna någon form av sammankost för alla dessa hemvändande vänner. Nu ser det ut som att vi kör peta-stick-principen, en skenmanöverfest på skärtorsdagen i Producent-Petters något anala lägenhet för att sedan sticka till Öland i helgen. Fast nu har jag i och för sig avslöjat allt för mina 1500 läsare, men ni säger väl inget?

Snart Receptfritt i P4 med mig och Annica Triberg. Veckans tema är inte helt oväntat ägg. Jag gör en bea, rödbetscarpaccio och lammracks, lyssna live, från mitt kök kl 10.03.

Ikväll är det också konferencierjobb på Kompaniet då IFK Kalmar dammar av ytterligare en modevisning, ser fram emot jobbet då mitt gage är i jeans.

På tal om gage, fick en förfrågan om speakerjobb i sommar i Oskarshamn då Kalmar FF gör en jubileumsmatch där uppe. Jag skrattade högt åt erbjudandet, en sjuttiofemma sprit. Jag ska ha minst två stycken. En i varje halvlek. Hick.

Våra caféplaner har gått och blivit en riktig följetång, precis som planerat, idag skrev man om det igen i Östran. Och tro det eller ej men nu har det börjat springa gubbvaktande folk i trädgården också.

Nu vaknade Ulf. Hur vet man det? Huset börjar nämligen vibrera lite lätt. Ungefär som i Jurassic Park ni vet.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar