Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Nov 11

Packhus, paketering och packat

Ytterligare en inspelningsdag som spenderades på Hotell Packhuset som gett mig i uppdrag att landa en kreativ minireklamfilm. En idé växte fram som krävde en städerska med förmåga att hantera stunt. Mamma-Lena plockade fram städets superkvinna: Sylvia som inte räddes från att falla fritt från balkarna i taket. Transistor-Tom gjorde i vanlig ordning ett gediget arbete bakom kameran, och nu återstår bara lite klipp-magi och vi är i hamn.

Radioprogrammet Receptfritt med undertecknad och Annica Triberg börjar ta form på riktigt. Ett så kallar skelett av innehållet presenterades av SR:s Anna Olofsson vid ett eftermiddagsmöte. Anna hade gjort det i Excel. Hon är duktig på sånt.

Den alternativa julshowen slår alla rekord. Intresset är nu stå stort att vi valt att bygga ett helt nytt Kallskänken bara för att alla som ska hämta biljetterna imorgon ska få plats. Östran som är ensam mediapartner kommer att lägga en halvsida i onsdagens tidning, stort. Flera personer har redan varit inne på Kallskänken och frågat om biljetter. Och frågan är väl: Kommer 250 verkligen att räcka? Olidligt spännande.

Ryktet säger att även att den gamle läkarskåningen Dan Johannesson eventuellt är intresserad av en biljett…

Imorgon Helsingborg, på onsdag Köpenhamn.

Stort av Barrans Jesper Ericsson att replikera min kommentar om hans artikel, snyggt!

Helgen som gick var inget märkvärdigt jobbmässigt. En catering på 100 personer, toastmasterskap och DJ på det.
Uffe-Taco och Producent-Petter hjälpte till att servera på partyt i kombination med att dom var gäster, vid ett tillfälle på festen fick Uffe kritik av Petter att han inte borde dricka öl bland gästerna då det inte passade sig. Två timmar senare stod Petter i bar överkropp och körde spontana ramsor i mikrofonen…

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar