Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Nov 11

Oskarshamn och Kallur

Det blev en lång men oväntat intressant dag i Oskarshamn på Automatikmässan. En mässa som Etec (yrkesförberedande gymnasium för elinstallatörer), Rejlers och ÅF arrangerar tillsammans med ett antal andra leverantörer till automatikbranschen. Som sista punkt på dagordningen fick jag intervjua Sanna Kallur som flugit in från Falun för att agera dragplåster.

Kallur som dragits med skador i över tre år är fast bestämd att hon ska ta en plats i OS-truppen i sommar och inte nog med det, finalplats är målsättningen. Gutt att snacka med en riktig elitidrottare, det roliga var att hon efter intervjun vid ett tillfälle under middagen frågade vad jag gjorde, det skulle hon inte ha gjort. Jag kan eventuellt ha pratat sönder hennes kväll. Fast hon verkade vara intresserad. Jag dubbelkollade lite av mina löptider med henne och ville diskutera lite skor. Då visade sig att hon bryr sig inte ett skit om vilka skor hon springer i. Fan, det är ju det ända jag tycker i viktigt. Vi började tjafsa och jag bad henne vänligen men bestämt att åka hem.

Be Sociable, Share!

6 kommentarer

 1. Var det okej för Sanna att dela rum med Malin Wollin på Strand?

 2. Ja det var Ok för Sanna, men enligt Malin Wollin var hon inte tillräckligt känd.

 3. Vi tar bussen tillbaka på kvällen. Joachim har tandläkaren klockan 7:30 morgonen efter serni. Men i normalfallet skulle jag inte sparka Kallur ur sängen.

 4. Vi tar bussen tillbaka på kvällen. Joachim har tandläkaren klockan 7:30 morgonen efter serni. Men i normalfallet skulle jag inte sparka Kallur ur sängen.

 5. – Det är OS nästa år. Vad kan vi vänta oss av dig när du står på startlinjen på Wembley?, frågade sig Nilsson.

  – Wembley? Där spelar de väl mest fotboll? sa Sanna artigt.

  Stenkoll… 🙂

  • Redan en klassisk intervju! Lägg därtill att innan jag sa Wembley, tvekade jag ganska länge och, sa:
   -Vi tänker oss OS-final, 100 m häck, London, högsommarvärm och….eh…..vafan ska ni springa? Wembley?

Lämna en kommentar