Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
09
Jun 11

Oskarshamn och garden party

Har just landat i Oskarshamn och blivit mottagen med öppna famnar. Vi kör ett Kalmarsund Promotionmöte här idag och näringslivet i O-hamn har sedan länge gillat konceptet och nu kör vi alltså ett första möte här. Kul! Vi står i hamnen bland containrar och stockar, riktigt hardcore!

Bokat trygg resa med familjen Bergvall. Marbella i slutet av augusti, jag undrar om dom vet vad dom gett sig in på, det ryktas att Mikael Levén och Stefan Madeling ska flygas in till Nikki Beach den 20:e augusti.

Möte igår med Ingemar Nilsson om upprustningen av Svensknabben, enormt spännande projekt. Ingemar Nilsson, en riktigt slipad entreprenör med sitt Bovision och Captiex. Enormt sympatisk och ödmjuk, vi får se vad det landar i.

Just det, produktionsbolaget STH-CPH ringde i förra veckan och berättade att jag inte kommer att få vara med i programserien. Man hade vid överläggningar konstaterat att jag redan ”var för etablerad i media”. Vilket i och för sig är det finaste en människa sagt till mig. Hur eller hur känns det trots allt rätt bra då jag fick känslan av att programserien mer handlade om vad unga företagare gör på sin fritid och att det man ville exponera var bilar, båtar och vaskning av champagne. Arbetsnamnet på serien fick jag veta var ”storfräsarna”. Hmm, jag kunde i och med den medverkan gjort ett så kallat socialt självmord. Producenten sa dock, det går andra tåg…

Adrian Lux på fredag känns check, vi slår upp trädgården för förfest. Anmäl er på info@partykompaniet.se eller
på thomas.davidsson@kalmar.se

Vad händer då på fredag?

B-G visar upp sitt sortiment av varmvattenberedare
Subway samplar baguetter
Seger talar ut om veckan som gått och om hur han egentligen mår efter morotsallergigästen på Lions…
Kenneth Bergvall klipper gräset, live
Gabby visar upp vår nya köksassistent och bakar surdegsbröd.
Mattias Johansson glidtacklar på det nyklippta gräset.
Mia Hasselgren berättar om Kvarnholmens kommande verksamhetsår.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar