Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Jul 11

Öppet brev till Gud

Hej, det är jag, igen. Nu kan jag inte hålla tyst längre, den här sommaren har hittills varit sådär. Vid närmare eftertanke tror jag att det beror ganska mycket på det dåliga vädret. Inte nog med att det inte är någon sol, det är liksom rätt kallt också. Tycker att jag försökt vara rätt snäll mot de flesta. Okej, jag var kanske lite elak mot kommunen, snackade lite skit om Producent-Petter, sa att det var Feta när det var ko-ost och tog en vindruva på Axfood i förra veckan. Men jag ber om ursäkt för det, och snattningen på Konsum när jag var 14 har jag faktiskt redan straffats för. Idag fyller jag 28 år och jag är glad att jag har bra jobb, fantastisk flickvän och en två gruppers espressomaskin, tack för det, allt är verkligen kanon, förutom just vädret. Om vi alla ber om ursäkt för följande, kan inte du fixa lite bättre väder resten av sommaren?

Förlåt för
Salvestaden, att jag var arg på Uffe och Simon när dom väckte mig, Sverigedemokraterna, Fanerdun, BG:s öppna brev till Kalmarhem, mina grisiga parkeringar, kansliets öppettider, förkortningen av Röda Dagar, Salladsosten, efternamnen på GFA, Tommy Granlund, Davidssons felstavning på Österrike, Producent-Petters uttalande: jag är färdig med Europa, att Hallberg åt rå sparris inne i hamnkontorets kök, Kalmar FF:s missade målchanser, ONOFF, att familjen Bergvall älskar tonfisksallad, att jag skyllde på att Gabby för att hon inte ställt in frukosten när det egentligen var jag.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Hahaha! Du är rolig du. Grattis på födelsedagen Martin! Jag stämmer upp i er sång från årskurs fem…”Idag fyller jag år o alla ropar hurra – utom granpa uuuuuu. Jag fick en tårta som smaka vårta, jag har en brorsa som heter Sven, av honom fick jag en penn….aaa aaa aaa aaaa. Nu är det slut, tut tut!”

Lämna en kommentar