Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Mar 11

Opens in case of expensive bill

Vaknade upp i lördags och råkade surfa in på sossekongressen och Julholts linjetal som streamades live. Inte för att jag kan någonting om politik eller retorik, men det var något väldigt speciellt med det där talet. Kanske inte för gemene man där ute, men för alla medarbetare i ett oerhört splittrat parti så måste varit skönt att någon äntligen tog tag i taktpinnen. Fastnade framför skärmen i nästan en timme, och det måste vara rekordlångt politiskt engagemang för min del. Ska bli spännande att följa socialdemokratin och om man lyckas vända trenden. Jag tror personligen att Miljöpartiet blir stekheta i framtiden med Gustav Fridolin i spetsen som om han sköter sina kort rätt kan få med sig många 80-talister samt förstagångsväljare.

Det damp ner ett erbjudande om ett tredagars konferencieruppdrag i Malmö i maj. Kanon.

Handlade av sekretesslagd anledning på Rusta idag. Okej, säg så här, dom ska tydligen ha ett visst schampo som faller delar av familjen Bergvall i smaken. Jag passade på att köpa Aftonbladets porrbilaga om Allsvenskan som jag snart ska sätta betarna i. Kvinnan i kassan hade varit på Humorgalan, hon tyckte att jag, hör och häpna, var roligare än samtliga tre komiker. Det du Granlund ditt gamla popsnöre.

Och på tal om popsnöre. Det är slut på Acne, Ralph Lauren och J. Lindeberg. Bring back life.

Har inhandlat Alex Schulmans senaste bok med mastodonttiteln: Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött.

Det sägs att syskonen Bergvall blir utan present efter föräldrarnas sjunde skidsemester i norra Italien, tydligen går presenten istället till någon dom väljer satsa mer på. Nämligen mig. Kan det vara något grisinspirerat?

Seger är i London. Och som den goda förebild, chef och vän jag är hade jag givetvis skickat med ett litet bidrag i form av 90 pund. Dock hade inte Seger själv fått kuvertet utan det gav jag till hans flickvän och personliga assistent Dallan. På kuvertet hade jag printat: Opens in case of expensive bill! Hennes uppgift var att se till att valfri engelsk person skulle överlämna kuvertet till Seger vid en valfri situation. Enligt uppgift hade det inte gått mer än 1 timme i London innan Seger satt i skiten. I taxin framme vid hotellet skulle han betala taxinotan med kort, något som ej var möjligt. Dallan sprang in till receptionen och bad dom gå ut och överlämna kuvertet till Seger som satt och kallpratade med taxichaffisen. Ni kan tro Seger var chockad när det kom ut en receptionist med ett kuvert innehållande 90 pund med texten: Opens in case of expensive bill.

Imorgon är det grispass i radion igen 06.00, i P4 Kalmar. Kanon helt enkelt.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar