Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Aug 11

Oldsberg, Husman, Sofie och skatteverket

Då var man tillbaka i gruvan, skottat lite mail, skjutit några telefonförsäljare, snackat lite skit med Seger, skickat iväg ett gäng husman över disken, börjat med ett överformulerat Exceldokument som tillslut ledde till lösning för de ekonomiska kriserna i såväl USA som Italien. Grekland fick jag inte bukt på eftersom det inte fanns en knapp för vitlök på tangentbordet.

Tydligen säger ryktet att självaste Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg har knackat på min dörr i förra veckan när jag var borta, de spelade in material till sin nya programserie. Jenny Nyström denna gång var temat och det var synd att jag inte var hemma. Än mer synd var det att inte Uffe-Taco var hemma, tänk er den scenen, Oldsberg, Hellberg, Taco och en liter mjölk.

För att varken annonsera i lunchguiden, eller i något annan tryckt media är 100 Husman på uppstartsdagen riktigt bra. Sociala medier har verkligen en enorm spridning. Imorgon kålpudding, det blir kanon. 69 spänn, som hittat.

Välkommen ombord säger vi till Sofie som gjorde sin första dag på Kallskänken idag, nyexaminerad kock som kommer att komplettera Seger i köket. Det kommer bli hur bra som helst.

Någon som har några miljoner att låna ut? Maila mailto:pengar@kallskanken.nu

Imorgon hör ni mig tillsammans med Johan Signert i Sveriges Radio P4 från klockan 07.00 fram till 10.00. Missa inte det.

Har bokat resa till Miami i februari, och jag säger som Davidsson, känns bra. Säg inget till Gabby bara, det blir hennes julklapp.

Har varit på Maxi också. Bara så ni vet. Jag skojade med kvinnan i kassan, hon skrattade.

Är inbokad på ytterligare ett Mediamarktäventyr i slutet på september.

I övrigt åker vi till Polen snart med Kalmarsund Promotion, är du sugen på nya affärskontakter och en trevlig resa med 300 andra goa företagare? Tveka inte, haka på! Det är riktigt bra på alla sätt och vis. Min blivande konferencierkollega Tommy verkar vara en riktig räv i dessa sammanhang, är riktigt pepp.

Boka biljetter till Kalmar Humorgala ska ni göra också, jag ska vara riktigt rolig då eftersom jag presenteras enligt följande:
”En galen kväll med skrattgaranti toppat med din stads roligaste konferencier – Kalmar Martin ”Halv-åtta hos mig mig” Nilsson”
Boka här och den biten

Dagens SMS efter min morgonrunda:
”Jag och Källenius ska anmäla oss till Göteborgsvarvet idag, med ditt löpsteg skulle du platsa i vårt team”

Mitt svar:
”Är man jagad av skatteverket är man van vid att löpa”

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. 69 spänn för att skita ihjäl sig. Du behöver en miljon till alla torrdass på bakgården och alla klagomål från hyresgästerna där + ersättning till Rickard på trafikskolan för alla uteblivna körlektioner.
    Eller, skit i de`.

Lämna en kommentar