Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Aug 12

Nu är jag hemma, tänkte bara säga det.

Tillbaka Sverige efter en vecka i Marbella, lite ångest inför en lördagskväll i Kalmar mellanlandade jag istället förbi Fia-Foccias sommarställe i Karlskrona skärgård, där fanns hennes pojkvän Uffe-Taco och Producent-Petter, inga större konstigheter, vi och en varsin köttbit och en pava rött. Vacker som fan är det också.

Spanien då? Säg så här, familjen Bergvall har under 14 års tid utformat ett ramverk för dessa resor, ett vinnande koncept man inte ändrar på. Frukost på altanen, stranden, kaffe & kaka, lunch på stranden, middag och sen hem och sova, sen börjar det om. Addera några San Miguel och ett gäng drinkar på det. Jag är så utvilad nu att jag inte orkar göra någonting. Tack fam. Bergvallo för ännu en härlig vecka.

Har inte riktigt hunnit smälta att jag fick sitta längst fram på planet hem med fritt runt om mig när resten av planet var knökfullt, plötsligt händer det.

Idag får vi äntligen komma tillbaka till GFA, Tobbes avtackning kommer bli mäktig, vi syns där!

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. What a delightful card Mynnette! Love her little hair bows and leg waurpms…sreer cute! So SORRY you're under the weather, but luckily it's almost summer vacaction YIPPEE 😉

Lämna en kommentar