Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Dec 10

Nominering och Tyskland

Tillbaka i Helsingborg, på Koppi, sitter med en specialbeställd Latte för att värka svår, en ännu svårare kille, troligtvis ägaren, står i tighta upprullade acnejeans och rutig skjorta knäppt ända upp till halsen, han står avslappnat bakom en glasvägg och rostar kaffebönor. Just nu är han den coolaste killen i hela världen. När jag blir stor ska jag bli som honom.

Ännu fler kunder droppar in, alla har tjocka glasögonbågar, snart kommer också lattemammorna, då bryts lugnet.

Calmarsunds VVS skickar sms, dom blir bara 14 istället för 18 på julbordet till lunch. Ok svarar jag och låtsas vara på plats samtidigt som jag går in i vårt datasystem och ändrar beställningen, high tech. Jag kan nämligen vart jag än befinner mig lägga in eller ändra en beställning i våra system i Kalmar, Nybro och Karlskrona.

Ska villigt erkänna att det var med stolthet och glädje jag tog emot beskedet om vår nominering till Årets Marknadsförare i Kalmar Län, dvs ett ytterst lokalt guldägg. Tydligen var det många som hade nominerat oss och med tanke på dom andra två kandidaterna Böda Sand och Linneuniversitet är det bara att lyfta på hatten. Böda Sand ligger väl i någon from av pool-position med tanke på tv-satsningen som just nu pågår i Kanal 5.

Så här beskriver juryn kriterierna:
Priset är en årlig utmärkelse för marknadsföringsinsatser som sticker ut och inspirerar. Syftet med utmärkelsen ”Årets Marknadsförare i Kalmar Län” är att uppmärksamma och stimulera andra till nytänkande och utveckling inom marknadsföring. Årets Marknadsförare ska fungera som en förebild och visa på alla de positiva effekter en väl genomförd marknadsföring innebär.

Bedömningskriterierna är:
– Nytänkande och originalitet
– Strategiskt innehåll
– Genomförande och implementering
– Uppnådda resultat

Hur eller hur är det ett oerhört kul erkännande och detta underlättar för än mer framtida trams. Jag tror inte ni förstår hur mycket skit jag fått för vissa fakturor…

Snart beger vi oss till Altötting en bit från München för att fira trygg jul med Gabbys familj, det ska bli mycket gutt. Det skvallras bland annat om en dagsutflykt till Salzburg, vilket känns helrätt.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar