Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
05
Aug 11

Nilsson & Seger dag 2

Det är ingen dans på rosor att driva krog, men fan så roligt är det. Nu har vi nått halvvägs av Nilsson & Seger i trädgården, dvs två dagar av fyra. Igår hade vi 30 ätande och det gick bra till samtliga 30 skulle ha kaffe. Jag har absolut inget emot bryggkaffe utan dricker det ofta, men eftersom jag har en fet espressomaskin och föredrar just espresso så gör vi bara vanligt e-brygg i en sån där mysig pressokaffekanna. I den kannan får man ut typ 3 koppar. Helt fantastiskt, vi har inga problem att servera tre olika förrätter, två huvudrätter och tre efterrätter, men en kopp vanligt jävla bryggkaffe, då sitter vi i skiten. Men det löste sig och alla var glada.

I själva upplevelsen ingår ju också en runda i mitt hus och det är en härlig syn att se Seger svettas i köket, jag serverar samtidigt som några av gästerna utforskar vardagsrummet. Kan inte varit många i världen som har serverat efterrätt, haft guidad tur i sitt hem, letat efter en iphoneladdare, samtidigt.

Det blir som planerat en härlig stämning i trädgården, den intima bordsplaceringen gör att sällskapen integreras med varandra, fantastiskt trevligt. En annorlunda restaurangupplevelse, precis som vi utlovat.

Bland gästerna igår syntes Hilding, Eile, Johanna Whil, Vidlund, Hasse-Skylt, Per Rosenqvist, Tobbe C, Lasse Johansson, Pie, Kalle P, Peppe, Susanne och många fler.

Bland många lovord igår var ändå Uffe-Pies kommentar bäst:
-Fan, jag har inte bättre kött sedan Mallorca -71, och då var inte en Jensa född.


Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Tack för en härlig kväll med fantastisk mat och stämning. Mycket Gutt! Hälsar Johan Mosén o Pernilla, Mattias Sonesson o Lena

  2. Fantastiskt gott! Ser fram emot en favorit i repris nästa sommar…

Lämna en kommentar